Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Neus Truyol serà l’encarregada per part de Cort de signar la compra dels antics terrenys del Lluís Sitjar

Palma, 15 de febrer de 2023.- La regidora de Model Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, serà l’encarrega de signar la compra del Lluís Sitjar, l’antic estadi del Mallorca i un solar residencial adjacent. La Junta de Govern ha acordat que sigui Truyol la representant del consistori que signi la històrica compra.

Truyol ha volgut agrair la bona predisposició tant del RDC Mallorca com dels propietaris a l’hora d’arribar a un acord que la regidora ha qualificat d’històric. Truyol també ha declarat que “mitjançant aquesta compra finalment es podrà donar solució a una problemàtica que ha afectat durant més de 20 anys als veïnats de la zona que envolta els antics terrenys de l’estadi del RDD Mallorca”.

Neus Truyol: “mitjançant aquesta compra finalment es podrà donar solució a una problemàtica que ha afectat durant més de 20 anys als veïnats de la zona.”

Truyol també ha tornat a reivindicar la lluita dels veïnats del Camp d’en Serralta, Es Fortí, Son Cotoner i Son Dameto per aconseguir que aquests terrenys, en un futur, es converteixin en un gran parc, amb zones verdes i esportives al servei dels ciutadans de Palma i dels veïnats de la zona”.

L’Ajuntament de Palma invertirà 13 milions d’euros per fer efectiva la compra Cada propietari rebrà 19.508,16 euros per cada títol del qual disposi, tal com va quedar reflectit a l’acord entre consistori i propietaris. El compromís de compra per part de Cort estava condicionat a aconseguir el 60% els títols, xifra ja assolida. En aquests moments, l’Ajuntament ja té el 71% dels títols a disposició per comprar. La següent passa dins aquest procés històric serà la signatura de la compravenda per part de l’Ajuntament i tots i cadascun dels propietaris.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email