Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El XIV Consell de la Infància es reuneix al Saló de Plens per parlar del present i el futur de Palma

Palma, 16 de febrer de 2023.- El tinent de batle de Cultura i Benestar, Antoni Noguera, els consellers i conselleres del Consell de la Infància i membres de la corporació municipal han participat en el Consell Municipal de la Infància.

A l’acte també han estat presents Mercedes del Pozo, presidenta d’Unicef- comitè Balears, Pep Lluis Riera director de l’Oficina Balear de la infància i l’adolescència i Martina Perelló representant del Consell Escolar de Mallorca.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social ha declarat que “aquest consistori té molt en compte les iniciatives i l’empenta dels infants a l’hora de desenvolupar les polítiques municipals”.

Durant el Consell s’han tractat diferents temes. Els consellers han fet un resum del desenvolupament de la darrera Diada de la Infància celebrada el passat 20 de novembre. A continuació, els consellers Victor i  Javi han explicat el desenvolupament de la “Gimkana Sant Sebastià Dretfensores” realitzada a les festes de Sant Sebastià 2023.

Els consellers i conselleres ha explicat les iniciatives culturals, lúdiques i de control de les institucions que han dut a terme en els darrers mesos.

D’altra banda, s’han entregat els premis dels concursos de cartells de Reis 2023 i de Sa Rua i Sa Rueta 2023. Els reconeixements han estat entregats per la regidora de Participació Ciutadana, Claudia Costa, juntament amb una representació dels consellers i conselleres que han participat dins els jurats.

Els següents punts tractats han estat la participació en la I Trobada de Consells de Participació Infantil i Adolescents a Eivissa i la Investigació dels serveis municipals, on els infants  representants han realitzat  una sèrie de visites a oficines i serveis municipals per poder observar el seu funcionament i així detectar aquells aspectes que són susceptibles de millora.

A continuació, s’ha realitzat una dinàmica amb el nom “Quines actuacions inclou o hauria d’incloure el pla d’infància i adolescència de Palma?”, on els presents han pogut aportar les idees, reflexions i conclusions respecte a la pregunta en qüestió.

Finalment, la regidora de Model de Ciutat, Habitage Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha detallat les característiques principals al voltant del projecte de l’eix de Cotlliure.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email