Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma aprova el programa per a les eleccions municipals

Palma, 21 de febrer de 2023.- La militància de MÉS per Palma ha aprovat per una àmplia majoria el programa per a les eleccions municipals del maig vinent en una assemblea oberta celebrada aquest dimarts horabaixa a Can Alcover. Amb més de 300 propostes i mesures resultants del treball conjunt amb les associacions i entitats socials durant els mesos anteriors, la formació ecosobiranista aposta per la ciutat dels 15 minuts i barris i pobles de proximitat que donin respostes a les diferents crisis i a les necessitats de les persones que viuen a Palma per fer més fàcils les seves vides.

“Volem una ciutat on els barris siguin per viure, per conviure, per compartir, per trobar-nos com a veïnats i veïnades, per fer comunitat i on la vida de les persones sigui més fàcil”, ha explicat la cap de llista de MÉS per Palma a Cort, Neus Truyol. Per això, ha defensat, la formació ecosobiranista aposta per barris i pobles “que cobreixin les necessitats quotidianes de les persones que hi viuen, que estiguin dotats de les infraestructures, equipaments i serveis bàsics, i on hi hagi comerç de proximitat”.

Neus Truyol: “Volem la ciutat dels 15 minuts on els barris siguin per viure, per conviure, per compartir, per trobar-nos com a veïnats i veïnades, per fer comunitat i on la vida de les persones sigui més fàcil”

En aquest sentit, el número 2 de la formació ecosobiranista, Miquel Àngel Contreras ha afegit que “a MÉS per Palma volem que tothom disposi d’espais lliures verds, d’un centre de salut, de l’escola, el centre de dia, la biblioteca o el casal de barri amb desplaçaments de menys de 15 minuts des del propi domicili”. “Hem fet molta feina però sabem que hem de fer molt més”, ha afegit.

Així, per a la ciutat dels 15 minuts el programa de MÉS per Palma per al cicle 2023-2027 inclou propostes com la protecció i defensa del dret a l’habitatge, l’aposta per l’urbanisme feminista, la millora del transport públics i de la mobilitat sostenible, l’ampliació i millora dels espais verds, la millora i ampliació d’equipaments educatius, culturals i de lleure, espais per a gent gran, o mesures de seguretat mitjançant el reforç de la figura de policia de barri.

Miquel Àngel Contreras: “el dret a l’habitatge, la defensa i millora dels serveis públics, la lluita contra l’emergència climàtica, la defensa i promoció de la llengua catalana i el decreixement turístic i la diversificació econòmica són també els nostres eixos centrals”.

A més, Contreras ha explicat que “el dret a l’habitatge, la defensa i millora dels serveis públics, la lluita contra l’emergència climàtica, el decreixement turístic i la diversificació econòmica són eixos centrals” del programa de MÉS per Palma.

L’assemblea de la formació ecosobiranista ha validat el programa electoral per una àmplia majoria.

El programa electoral de MÉS per Palma ha estat aprovat per una àmplia majoria.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email