Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació celebra la mostra del projecte Jocs Coreogràfics

Palma, 17 de març de 2023.-  La Regidoria d’Educació , encapçalada per Llorenç Carrió,  ha celebrat la mostra del projecte Jocs Coreogràfics al Parc de la Riera. 90 alumnes de segon cicle  de Primària de quatre escoles de Palma  han participat en la trobada del projecte Jocs Coreogràfics: CC La Immacula, CEIPESO Pintor Joan Miró, CEIP Alexandre Rosselló i CEIP Secar de la Real. L’esdeveniment es va dura a terme a l’amfiteatre del Parc de Sa Riera.

La mostra neix a partir d’un taller de dansa coordinat per la coreògrafa Maria Antònia Oliver i emmarcat dins el programa Palma Educa, impulsat per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma amb una llarga trajectòria de més de 10 anys.

Durant els mesos de novembre, desembre, gener, febrer i març, l’alumnat de CC La Immaculada, CEIPESO Pintor Joan Miró, CEIP Alexandre Rosselló i del CEIP Secar de la Real  han portat a terme 10 sessions d’expressió corporal amb monitoratge especialitzat i amb professorat de música, arts plàstiques i d’educació física dels mateixos centres.

Amb els Jocs Coreogràfics, mitjançant la dansa, l’alumnat du a terme un procés de coneixement del cos, del moviment i de la relaxació. S’explora l’espai i es descobreix el que pot sorgir de cadascú i de la interacció amb la resta de companys i companyes. A través de les 10 sessions prèvies, han treballat el reconeixement del cos i com transmetre, a través de la dansa, un missatge específic que han escollit.  Les coreografies foren acompanyades de versions de cançons modernes ben conegudes , de jazz-pop, swing, entre d’altres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email