Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Àrea de Cultura millora les subvencions als establiments culturals per pal·liar l’efecte de la pujada de preus

Palma, 20 de març de 2023.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el coordinador general de Cultura i Miquel Àngel Contreras han comparegut davant els mitjans per anunciar les subvencions de 2023 per a establiments culturals.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar suport i fomentar els establiments culturals que es dediquen a la promoció, exhibició i comerç cultural, i contribuir a la seva presència com a elements de riquesa i identitat cultural. Noguera ha explicat que “aquest augment vol compensar la pujada de preus i els efectes de la inflació que també estan afectant els establiments culturals”. De fet, Contreras ha remarcat que “ja es va fer un esforç en el seu moment a causa de la crisi derivada de la pandèmia i ara en aquest context inflacionari tan fort també ho tornam a fer”.

Antoni Noguera: “aquest augment vol compensar la pujada de preus i els efectes de la inflació que també estan afectant els establiments culturals”.

Noguera ha declarat que “el compromís de l’Àrea de Cultura és i ha estat sempre contribuir al desenvolupament d’un teixit cultural ric i consolidat dins la nostra ciutat i aquesta línia d’ajuts va en aquest sentit”.

Aquest augment vol compensar la pujada de preus i els efectes de la inflació que també estan afectant els establiments culturals.

Per la seva part, Contreras ha explicat “aquests ajuts l’amplien tant el seu import total com a la tipologia de locals que poden accedir a aquestes subvencions”

Miquel Àngel Contreras: “ja es va fer un esforç en el seu moment a causa de la crisi derivada de la pandèmia i ara en aquest context inflacionari tan fort també ho tornam a fer”.

La quantia que es rebi dependrà dels metres quadrats dels espais d’usos culturals i es repartirà segons la següent classificació:

 • fins a 300 m2:  3.000€

 • de 301 a 500 m2: 4.000€

 • de 501 a 800 m2: 5.000€

 • de 801 a 1.000 m2: 6.000€

 • de 1.001 m2 a 2.000 m2: 15.000€

 • més de 2.000 m2: 24.000€

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email