Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma aposta pel talent local femení per donar a conèixer la ciutat dels 15 minuts

Palma, 23 de març de 2023.- MÉS per Palma ha presentat aquest dijous dematí quatre models de bosses amb il·lustracions de dones artistes locals per a donar a conèixer la ciutat dels 15 minuts. Amb aquest gest, a més de difondre la seva aposta per a continuar transformat Palma, el partit ecosobiranista ha volgut mostrar també el seu suport al talent i l’art fet per dones locals, i al producte de km 0, reutilitzable i sostenible. Les artistes són Neus Bosch (neusbosch.art), Mireia Sintes (mirada.millenial), Mar Balaguer (Mala Folla) i Frida von Freyhold (Frida).

Les artistes Neus Bosch (neusbosch.art), Mireia Sintes (mirada.millenial), Mar Balaguer (Mala Folla) i Frida von Freyhold (Frida) han il·lustrat 4 bosses inspirades en la ciutat dels 15 minuts

“Des de MÉS per Palma apostam per la ciutat dels 15 minuts per fer més fàcil la vida de les persones que viuen a Palma. Per barris i pobles que cobreixin les necessitats quotidianes amb equipaments, serveis públics, comerç de proximitat, mobilitat sostenible i zones verdes”, ha afirmat la cap de llista de MÉS per Palma, Neus Truyol, que ha recordat l’aposta del partit ecosobiranista per la ciutat dels 15 minuts com a model per a continuar transformant Palma després de 8 anys al consistori.

Neus Truyol: “Apostam per la ciutat dels 15 minuts per fer més fàcil la vida de les persones que viuen a Palma. Per barris i pobles que cobreixin les necessitats quotidianes amb equipaments, serveis públics, comerç de proximitat, mobilitat sostenible i zones verdes”

Així i per tal de donar a conèixer la ciutat dels 15 minuts, Truyol ha explicat que MÉS per Palma va demanar a les artistes Neus Bosch, Mireia Sintes, Mar Balaguer i Frida von Freyhold una il·lustració inspirada en allò que els suggerís la idea de la ciutat dels 15 minuts i, “com a resultat tenim aquestes 4 precioses bosses, de talent local femení, de proximitat, reutilitzables i sostenibles per a donar a conèixer un model de ciutat que fa més fàcil la vida a la gent”.

En aquest sentit, Truyol ha volgut afegir que MÉS per Palma aposta, com ha fet sempre, pel talent local femení i pel producte de proximitat, sostenible i reutilitzable.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email