Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma continuarà treballant per limitar el número de creuers a un màxim de 2 i 6.000 passatgers al dia

Palma, 29 de març de 2023.- MÉS per Palma continuarà treballant per limitar el número de creuers a un màxim de 2 i 6.000 creueristes al dia. Així ho ha anunciat la formació ecosobiranista en el seu acte electoral al districte centre, celebrat aquest dimecres capvespre al Bar Flexas. Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras han explicat les propostes electorals per a les barriades del centre de Palma així com l’aposta del partit per posar fre a la massificació turística, assegurar l’accés del veïnat a l’espai públic i mesures de suport al comerç local i de proximitat. A l’acte també hi ha assistit el cap de llista de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears, Lluís Apesteguia, i el del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, acompanyats de l’artista agro-queen Rosita Forsal.

“Som el partit del tu a tu, de la proximitat, del quilòmetre 0 que només obeeix als interessos d’aquesta terra i d’aquesta ciutat, sense ser la sucursal de ningú”, ha assegurat el coordinador de MÉS per Palma i número 2 de la formació a les eleccions municipals del proper maig, Miquel Àngel Contreras. “Sempre hem estat al costat de les persones, hi som i hi continuarem essent, perquè això és el que ens defineix”, ha defensat Contreras. “Ser devora la gent és el que volem, és el que hem fet i és el que continuarem fent. Millorant la vida dels barris i de les persones que hi viuen”.

Neus Truyol: “continuarem treballant per un major decreixement en l’arribada de creuers i més sobirania per decidir sobre les portes d’entrada i sortida de casa nostra. Palma no pot ser un parc temàtic”

Amb aquest objectiu, Contreras ha explicat que “a MÉS per Palma no ens ha fet mai, ni ens fa ni ens farà mai por assumir els reptes que aquesta ciutat i el seu centre, té per davant”. “Encaram els reptes amb valentia i amb propostes que sempre neixen des de MÉS i que sovint defensam en solitari fins que altres partits ens acaben donant la raó i assumint-les com a pròpies”, ha assegurat el número 2 de MÉS per Palma a les eleccions municipals de maig.

Lluís Apesteguia: “ho tenim clar i tenim les propostes més valentes, com valenta va ser la mesura liderada per MÉS-Estimam Palma, amb en Toni Noguera i na Neus Truyol al capdavant, de limitar el lloguer turístic a Ciutat. Una mesura que la dreta ha intentat tombar, però finalment la justícia ens ha donat la raó

En aquesta línia, el coordinador de MÉS per Mallorca i cap de llista al Parlament de les Illes Balears, Lluís Apesteguia, ha assegurat que “ho tenim clar i tenim les propostes més valentes, com valenta va ser la mesura liderada per MÉS-Estimam Palma, amb en Toni Noguera i na Neus Truyol al capdavant, de limitar el lloguer turístic a Ciutat. Una mesura que la dreta ha intentat tombar, però finalment la justícia ens ha donat la raó”

Unes declaracions a la que s’ha sumat el cap de llista de MÉS per Mallorca al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, que ha assegurat que “des del Consell continurarem fent feina, com hem fet aquesta legislatura per incrementar i millorar les inspeccions i el control i sanció de l’oferta il·legal”.

Miquel Àngel Contreras: “a MÉS per Palma no ens ha fet mai por assumir els reptes que aquesta ciutat té per davant. Els encaram amb valentia i amb propostes innovadores que sovint defensam en solitari fins que altres partits ens acaben donant la raó i assumint-les com a pròpies”

A més, Truyol ha assegurat que els ecosobiranistes “continuarem treballant per un major decreixement, per limitar el número de creuers a un màxim de 2 i 6.000 passatgers al dia i més sobirania per decidir sobre les portes d’entrada i sortida de casa nostra. Palma no pot ser un parc temàtic”.

L’actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat ha explicat que MÉS per Palma també impulsarà mesures per assegurar l’accés del veïnat a l’espai públic i ha volgut aprofitar la celebració a l’emblemàtic Bar Flexas per explicar que MÉS per Palma continuarà fent feina a favor del comerç local i de proximitat, demanant, per exemple, a l’Estat, la limitació dels preus dels lloguers comercials

Jaume Alzamora: “des del Consell continuarem fent feina, com hem fet aquesta legislatura per incrementar i millorar les inspeccions i el control i sanció de l’oferta il·legal”

Així mateix, la cap de llista de MÉS per Palma ha recordat l’aposta del partit ecosobiranista per la ciutat dels 15 minuts com a estratègia per continuar transformant la ciutat i millorant i fent més fàcil la vida a les persones que hi viuen.

Una ciutat de 15 minuts que en el cas de les barriades del centre de Palma i segons Truyol es tradueix en “l’aposta de MÉS per Palma per defensar i protegint el dret a l’habitatge” com per exemple “posant entrebancs a fons voltors, fomentant la construcció pública i continuant defensant una llei d’habitatge a l’Estat que ens permeti limitar els preus dels lloguers o limitar la compra a no-residents”.

La formació ecosobiranista ha realitzat un acte de trobada amb el veïnat del centre al Bar Flexas amb la presència de l’artista agro-queen Rosita Forsale, i els candidats a l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, i al Parlament de les Illes Balears, Lluís Apesteguia

Així com també amb altres propostes com: la transformació de la plaça Major en un nou centre de serveis i equipaments de referència a per a veïnades i veïnats, amb la conversió de la plaça Quadrado amb un espai verd mitjançant un procés participatiu. La remodelació de les avingudes amb la integració del tramvia i d’un carril bici conformant un corredor verd, la rehabilitació Can Serra per a fer-hi un equipament comercial, la remodelació de Ses Voltes o la reforma de la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, donant-li continuïtat fins a l’Aina Moll, per a conformar un ampli entorn escolar segur i crear amplis espais d’ombra.

L’acte al Bar Flexas ha estat el segon dels actes que MÉS per Palma realitzarà als diferents districtes de la ciutat com a actes de cloenda dels mesos de feina que la formació ha realitzat amb trobades amb el veïnat i les entitats i associacions de les barriades i amb paradetes informatives per tal de ser a peu de carrer els veïnats i veïnades i construir i compartir les propostes de futur “per continuar transformant Palma i la vida de les persones que hi viuen”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email