Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma renaturalitzarà la ciutat amb 2 milions de metres quadrats de nous espais verds

Palma, 1 d’abril de 2023.- MÉS per Palma renaturalitzarà la ciutat amb més de 2 milions de metres quadrats de nous espais verds, l’equivalent a 34 camps de futbol. Així ho ha anunciat la formació ecosobiranista. Així ho ha anunciat la formació ecosobiranista en el seu acte electoral al districte de ponent, celebrat aquest dissabte dematí a la plaça Madrid de la barriada d’Es Fortí. Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras han explicat les propostes electorals per a les barriades del ponent de Palma així com l’aposta del partit per millorar i ampliar els equipaments públics i les zones verdes, impulsar nous eixos cívics descentralitzats i millorar i ampliar la xarxa de transport públic.

“Som el partit del tu a tu, de la proximitat, del quilòmetre 0 que només obeeix als interessos d’aquesta terra i d’aquesta ciutat, sense ser la sucursal de ningú”, ha assegurat el coordinador de MÉS per Palma i número 2 de la formació a les eleccions municipals del proper maig, Miquel Àngel Contreras. “Sempre hem estat al costat de les persones, hi som i hi continuarem essent, perquè això és el que ens defineix”, ha defensat Contreras. “Ser devora la gent és el que volem, és el que hem fet i és el que continuarem fent. Millorant la vida dels barris i de les persones que hi viuen”.

Amb aquest objectiu, Contreras ha explicat que “a MÉS per Palma no ens ha fet mai, ni ens fa ni ens farà mai por assumir els reptes que aquesta ciutat i el seu centre, té per davant”. “Encaram els reptes amb valentia i amb propostes que sempre neixen des de MÉS i que sovint defensam en solitari fins que altres partits ens acaben donant la raó i assumint-les com a pròpies”, ha assegurat el número 2 de MÉS per Palma a les eleccions municipals de maig.

Miquel Àngel Contreras: “a MÉS per Palma no ens ha fet mai por assumir els reptes que aquesta ciutat té per davant. Els encaram amb valentia i amb propostes innovadores que sovint defensam en solitari fins que altres partits ens acaben donant la raó i assumint-les com a pròpies”

En aquesta línia, la cap de llista de MÉS per Palma i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha afirmat que “ho tenim clar i tenim les propostes més valentes, com valent ha estat assumir el repte del Lluís Sitjar”. “A MÉS per Palma assumim els reptes amb valentia i ara tenim un acord històric i els terrenys de l’antic estadi són una oportunitat per tenir una gran zona verda amb nous equipaments públics com demanava el veïnat de les barriades”, ha assegurat Truyol

De fet, posant els terrenys dels Lluís Sitjar com exemple, la cap de llista de MÉS per Palma ha assegurat que la formació aposta per millorar i ampliar la xarxa d’equipaments i zones verdes, com per exemple renaturalitzant la ciutat amb 2 milions de metres quadrats de nous espais verds. Així també, els ecosobiranistes aposten per impulsar nous eixos cívics a les barriades perifèriques amb regulació d’usos per evitar processos de gentrificació. Uns eixos cívics que a les barriades de ponent es traduirien en la proposta de crear-ne un a l’avinguda de Sant Ferran, generant un corredor verd urbà que connecti el centre i el barri amb la plaça Barcelona i la Falca Verda. I generant-ne un altre al carrer Bellet amb Rodríguez de Arias i Fray Luís de León.

Així també, Truyol ha assegurat que “volem barris per viure, barris connectats, i cap altre repte també important com la mobilitat”, pel que la formació ecosobiranista es compromet a “millorar i ampliar el transport públic, la mobilitat sostenible i connexió entre barriades”.

Així mateix, la cap de llista de MÉS per Palma ha recordat l’aposta del partit ecosobiranista per la ciutat dels 15 minuts com a estratègia per continuar transformant la ciutat i millorant i fent més fàcil la vida a les persones que hi viuen.

Neus Truyol: “A MÉS per Palma assumim els reptes amb valentia i ara tenim un acord històric i els terrenys de l’antic Lluís Sitjar són una oportunitat per tenir una gran zona verda amb nous equipaments públics com demanava el veïnat de les barriades”

Amb aquest objectiu, Contreras ha explicat que “a MÉS per Palma no ens ha fet mai, ni ens fa ni ens farà mai por assumir els reptes que aquesta ciutat i el seu centre, té per davant”. “Encaram els reptes amb valentia i amb propostes que sempre neixen des de MÉS i que sovint defensam en solitari fins que altres partits ens acaben donant la raó i assumint-les com a pròpies”, ha assegurat el número 2 de MÉS per Palma a les eleccions municipals de maig.

En aquesta línia, la cap de llista de MÉS per Palma i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha afirmat que “ho tenim clar i tenim les propostes més valentes, com valent ha estat assumir el repte del Lluís Sitjar”. “A MÉS per Palma assumim els reptes amb valentia i ara tenim un acord històric i els terrenys de l’antic estadi són una oportunitat per tenir una gran zona verda amb nous equipaments públics com demanava el veïnat de les barriades”, ha assegurat Truyol

De fet, posant els terrenys dels Lluís Sitjar com exemple, la cap de llista de MÉS per Palma ha assegurat que la formació aposta per millorar i ampliar la xarxa d’equipaments i zones verdes, com per exemple renaturalitzant la ciutat amb 2 milions de metres quadrats de nous espais verds. Així també, els ecosobiranistes aposten per impulsar nous eixos cívics a les barriades perifèriques amb regulació d’usos per evitar processos de gentrificació. Uns eixos cívics que a les barriades de ponent es traduirien en la proposta de crear-ne un a l’avinguda de Sant Ferran, generant un corredor verd urbà que connecti el centre i el barri amb la plaça Barcelona i la Falca Verda. I generant-ne un altre al carrer Bellet amb Rodríguez de Arias i Fray Luís de León.

Així també, Truyol ha assegurat que “volem barris per viure, barris connectats, i cap altre repte també important com la mobilitat”, pel que la formació ecosobiranista es compromet a “millorar i ampliar el transport públic, la mobilitat sostenible i connexió entre barriades”.

Així mateix, la cap de llista de MÉS per Palma ha recordat l’aposta del partit ecosobiranista per la ciutat dels 15 minuts com a estratègia per continuar transformant la ciutat i millorant i fent més fàcil la vida a les persones que hi viuen.

Una ciutat de 15 minuts que en el cas de les barriades del centre de Palma i segons Truyol es tradueix en “l’aposta de MÉS per Palma per defensar i protegint el dret a l’habitatge” com per exemple “posant entrebancs a fons voltors, fomentant la construcció pública i continuant defensant una llei d’habitatge a l’Estat que ens permeti limitar els preus dels lloguers o limitar la compra a no-residents”.

Així com també amb altres propostes com: la construcció del tramvia a Son Espases, passant pel Camí dels Reis, Camp d’en Serralta i Avingudes, l’adquisició d’un solar al Camp d’en Serralta per a crear nous equipaments destinats a serveis públics per al barri mitjançant un procés participatiu. També la regeneració de l’antic Velòdrom d’Estiradors per a convertir-lo en un bosc urbà amb equipaments esportius i socioculturals; el soterrament de l’aparcament de la plaça Barcelona, augmentant-ne les places i guanyant espai lliure per a vianants, o el fet de tenir cura de Sa Riera.

L’acte la plaça Madrid ha estat el tercer dels actes que MÉS per Palma realitzarà als diferents districtes de la ciutat com a actes de cloenda dels mesos de feina que la formació ha realitzat amb trobades amb el veïnat i les entitats i associacions de les barriades i amb paradetes informatives per tal de ser a peu de carrer els veïnats i veïnades i construir i compartir les propostes de futur “per continuar transformant Palma i la vida de les persones que hi viuen”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email