Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat aprova la licitació de les obres del Casal de Gènova

Palma, 5 d’abril 2023 –La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat la licitació de les obres del Casal de Gènova. El pressupost base de les obres és de 2.205.268,78 euros i estarà finançat per Fons de la Llei de Capitalitat, amb una duració prevista del contracte d’un any

El pressupost base de la licitació és de 2.205.268,78 euros, IVA inclòs. La proposta de licitació inclou que les obres s’executin en 12 mesos. Aquest projecte tenia un cost previst de 1,6 milions d’euros el 2022, però degut a l’increment dels preus dels materials, s’ha realitzat una actualització de preus, suposant un cost de 600.000 euros més, essent un 37% més elevat.

El projecte de disseny aconsegueix no perdre l’espai de la plaça de Sant Salvador, i al mateix temps, planteja un equipament en el nivell interior i amb entrada de llum natural. El projecte es va realitzar amb un procés participatiu, on es varen recollir demandes dels usos pel nou Casal i per a millorar l’entorn per part dels veïnats

L’equipament de casal de barri aglutinarà diferents serveis municipals compartits i complementaris, entre ells una biblioteca, diversos espais multifuncionals, espai per a l’associació de veïns i local per a la gent gran i dependències comunes.

El projecte permet aprofitar el desnivell de la parcel•la per a crear dos patis, un a la part posterior i l’altre a la planta inferior, amb un total de superfície edificada de més de 500 m2. És a dir, que no es perdrà l’espai de la plaça i l’equipament tendrà dos accessos. Amb aquesta proposta l’equipament quedarà devora l’espai actual de jocs infantils, formant un conjunt unitari que recollirà diferents funcions i activitats de gent de diferents edats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email