Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’àrea de Benestar Social anuncia la licitació per a la compra d’un local per fer un centre de dia per a gent gran a Sant Jordi

Palma. 26/04/2023 – L’Àrea de Benestar Social, encapçalada pel tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha anunciat la licitació per a la compra d’un inmoble per fer un centre de dia per a gent gran al poble de Sant Jordi, que es va aprovar a la Junta de Govern celebrada ahir.

L’immoble ha de reunir les condicions adequades per a crear un  centre de dia de persones majors, ha tenir  una superfície mínima de 350 m2 i es valoraran aspectes com la ubicació, la llum i els exteriors. El preu màxim de licitació són 835.000€.

L’objectiu de la compra dona resposta a un acord de Ple i s’explica per poder donar un servei cada vegada més demanat a causa de l’increment constant de l’índex d’envelliment de la població, juntament amb l’augment dels índexs d’esperança de vida i longevitat de les persones majors i els discapacitats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email