Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort ja és propietari de l’antic estadi del Mallorca i hi podrà fer zones verdes, equipaments i habitatge social

Palma, 24/05/2023 .– La regidora de l’Àrea Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha confirmat avui l’adquisició dels terrenys de l’antic Lluís Sitjar. Truyol ha explicat que s’han adquirit ja 553 títols de propietat d’un total de 666, és a dir, el 83% de la propietat. Per poder fer efectiva la compra dels antics terrenys s’havia de superar el 60 % dels títols. L’antic camp del RCD Mallorca ha estat tancat i en desús durant més de 23 anys fins que finalment Neus Truyol ha arribat a una solució en forma de compra per part de Cort.

Per tant, a partir d’aquest moment s’obre un nou escenari que possibilitarà el desenvolupament d’equipaments esportius i zones verdes dins els terrenys, que ara seran de titularitat municipal. La compra inclou l’adquisició d’un solar urbanitzable adjacent que permetrà la construcció d’habitatges públics a preus assequibles.

A partir d’aquí, i els propers dies es convocarà a tots els propietaris que han venut el seu títol a passar per l’Ajuntament a recollir el xec amb la quantia corresponent. Cada propietari rebrà 19.508,16 euros per títol, tal com va quedar reflectit a l’acord entre consistori i propietaris. L’import total de la compra és de 10.411.647,23 euros

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email