Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Farem una oposició valenta i radical, per protegir els drets, les llibertats i els serveis públics que hem aconseguit fins ara”

Palma, 13 de juny de 2023.- Avui dimarts 13 de juny horabaixa ha tengut lloc a Can Alcover l’assemblea de MÉS per Palma en el decurs de la qual s’ha fet una valoració dels resultats electorals, i s’ha parlat sobre el nou repte de cara a les eleccions generals. També s’ha fixat el nou full de ruta del partit a l’oposició durant els propers 4 anys. 

La cap de llista i portaveu Neus Truyol ha explicat que des de MÉS per Palma “farem una oposició valenta i radical, per protegir els drets, les llibertats i els serveis públics que hem aconseguit fins ara, i també per combatre les polítiques de retrocés social que sabem que aplicaran les dretes. PP i VOX no són més que dues cares de la mateixa moneda, com demostra el que han defensat a l’oposició els darrers 8 anys, sempre atacant els drets democràtics i socials i els serveis públics, el Medi Ambient, el col·lectiu LGTBI, les persones nouvingudes i la llengua catalana.”

Truyol, que ha agraït tots i cada un dels vots que han donat suport a MÉS en els darrers comicis, ha afirmat que “com sempre hem fet, treballarem intensament per impulsar polítiques en benefici de la majoria social. Durem endavant una proposta política valenta i innovadora per conquerir més drets, llibertats i serveis públics”.

MÉS per Palma ha anunciat que traslladarà a l’Ajuntament les polítiques d’esquerra transformadora, sempre del costat dels sectors socials que volen una Palma més democràtica, més justa, més sostenible i orgullosa de la seva diversitat social i cultural. “Serem la veu a les institucions de la Palma feminista, d’esquerres, ecologista i sobiranista.”

Així mateix, el partit defensarà l’interès general davant els intents del nou govern municipal d’afavorir els interessos de les minories més riques i benestants. “Palma no és un hotel, ni una immobiliària. Defensarem els drets dels veïnats i veïnades a viure a la nostra ciutat. I plantarem cara als poders de sempre, als qui volen fer negoci d’aquesta ciutat”, ha afirmat Truyol.

Truyol ha afirmat que “farem feina a peu de carrer, com hem fet sempre, visitant contínuament els barris i pobles de Palma. Farem oposició en contacte permanent amb els moviments socials, el teixit veïnal i les persones, i durem les seves demandes als plens municipals. Defensarem els drets de la majoria social -especialment els treballadors i treballadores, les dones, els nouvinguts i nouvingudes, els i les catalanoparlants, o el col·lectiu LGTBI, entre d’altres-, davant les agressions i retallades que sofriran durant els propers 4 anys. No permetrem cap passa enrere, i lluitarem per avançar en més drets i llibertats”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email