Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Neus Truyol serà la portaveu de MÉS per Palma a l’Ajuntament

Palma, 23 de juny de 2023.- La cap de llista i candidata a la Batlia els darrers comicis, Neus Truyol, serà la portaveu del grup municipal la propera legislatura. Miquel Àngel Contreras, ostentarà el càrrec de portaveu adjunt. 

Les regidores i el regidor de la formació ecosobiranista seran la veu a les institucions de la Palma feminista, d’esquerres, ecologista i sobiranista. I plantaran cara als poders de sempre, als que volen fer negoci d’aquesta ciutat. Al mateix temps, faran una oposició propera als veïns i a les seves preocupacions. Tots ells treballaran sense descans per fer la millor oposició al pitjor govern.

Com a representants d’una formació republicana, ecologista i sobiranista, estaran atentes i defensaran amb fermesa el dret a un habitatge digne, la lluita contra l’emergència climàtica o la defensa dels drets lingüístics i la cultura, entre d’altres.

A més, faran feina sempre al costat dels col·lectius que lluiten per la igualtat i pels drets de les persones LGTBI, dels nouvinguts i de les persones treballadores. Palma és una ciutat diversa, i MÉS per Palma defensarà la millora de la qualitat de vida per a tothom.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email