Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma se suma a la mobilització de l’Orgull amb la penjada de la bandera LGTBI a la balconada del grup municipal

Palma, 26 de juny de 2023.- Les regidores i el regidor de MÉS per Palma han penjat avui la bandera LGTBI al balcó del grup municipal a la plaça de Santa Eulàlia per reivindicar tots els drets del col·lectiu i sumar-se així a la mobilització de l’Orgull del 28 de juny. D’aquesta manera, la formació municipal ha volgut adherir-s’hi des del compromís permanent amb la lluita per la defensa dels seus drets i avanços en la matèria, sempre de la mà de les entitats socials i de la ciutadania.

En aquest sentit, des de MÉS per Palma consideren important visibilitzar la causa LGTBI més que mai “just en un moment on es qüestionen de manera oberta els drets del col·lectiu, la legitimitat de la seva lluita i tots els avanços en legislació on justament les Illes Balears han estat capdavanteres, així com els serveis d’atenció i suport especialitzada a aquests col·lectius”.

A més, els ecosobiranistes han afegit que “malgrat els avanços dels darrers anys i per molt que algunes formacions ho vulguin disfressar amb l’excusa de reduir serveis o proteccions, el col·lectiu LGTBI no està vivint en l’actualitat en una situació de plena normalitat. Els fets ocorreguts els darrers dies com l’agressió lgtbifòbica al carrer Sindicat de Palma o la trista notícia del suïcidi d’una veïnada transsexual a Lloseta així ho constaten”. “Ara més que mai cal fer front al discursos d’odi d’aquests que volen retallar drets i llibertats, aquest dia 28 hem de sortir massivament al carrer per contestar-los”, han conclòs els regidors de la formació.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email