Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma dona suport a la mobilització dels professionals de la cultura per condemnar la censura que estan patint arreu de l’Estat

Palma,  5 de juliol de 2023.- MÉS per Palma ha donat suport a la mobilització del sector de la cultura a nivell estatal convocada a través de les xarxes socials que s’ha fet avui a les 12.00 h. L’objectiu d’aquesta acció ha estat rebutjar la censura sistemàtica que estan patint els professionals, amb cancel·lacions d’espectacles arreu de l’Estat, com a conseqüència dels canvis de govern cap a l’extrema dreta a diferents ajuntaments.

D’aquesta manera, tal i com ho han fet avui migdia de forma massiva els professionals de la cultura, els regidors de la formació ecosobiranista s’han afegit a la protesta manifestant el seu suport al sector a través de les seves xarxes socials i el rebuig a l’atemptat contra la llibertat d’expressió que suposen aquests fets. Cal destacar que tots aquests casos s’estan produint en aquells territoris i ajuntaments on governen PP i Vox o, com en el cas de Palma, el PP tot sol.

En aquest sentit, el regidor de MÉS per Palma, Miquel Àngel Contreras, ha volgut denunciar que “el PP de Palma s’ha sumat a aquesta onada repressiva que s’està produint arreu de l’Estat, un fet més que denota la deriva reaccionària de Jaime Martínez i el seu govern”. “Amb motiu de la censura de l’obra “Nua” d’Ann Perelló, fa uns dies ja denunciàrem que el PP posa la seva moral i els seus prejudicis per damunt dels interessos del públic i de la ciutadania, amb una falta de respecte greu cap al propi sector de la cultura”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email