Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma condemna la col·laboració del govern municipal amb actes militars al carrer

Palma, 3 d’octubre del 2023. – La regidora i portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha reclamat al govern de Palma que no presti l’espai públic per a desenvolupar activitats que normalitzen els conflictes bèl·lics.

La regidora reclama que “l’Ajuntament de Palma ha de promoure la cultura de la pau, i aquesta és l’única bandera que han d’aixecar i estar present en els carrers de Palma. Especialment en un context internacional amb diverses guerres actives, fins i tot una a Europa. La institució hauria de marcar un camí que va des de la denúncia de la guerra, dels seus motius i arguments economicistes, de les despeses absurdes i dels interessos ocults, fins a la necessària cultura de la pau, passant per totes les possibilitats de desarmament, els referents de pau i les reflexions que ens orienten cap a la justícia global.”

La portaveu denuncia que “cap Govern Municipal s’havia atrevit abans a treure una festivitat com aquesta dels recintes militars. Això ens mostra que estam davant un govern d’absolut retrocés, i ens fa viatjar 50 anys enrere, quan l’exèrcit era el protagonista del sistema polític. Aquest fet no fa més que recordar-nos l’estil ranci del pacte de govern PP-Vox.”

Finalment Truyol ha volgut recordar que “a més a més,  Palma és Ciutat Amiga de la infància, i fer actes al carrer que exposen els  infants i joves a armes i elements de guerra es contradiu amb la intenció d’educar en el pacifisme.”

Carta al Sr. Jaime Martínez

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email