Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma plantarà cara a la ineficiència del PP

Palma, 4 d’octubre del 2023. – La militància de MÉS per Palma va celebrar ahir una assemblea estratègica per marcar el full de ruta de la present legislatura. Hi varen participar més de setanta persones.

El debat estratègic va servir per analitzar el resultats electorals, fer una valoració del Pla de Feina i debatre sobre els espais de participació ciutadana, sobre les relacions amb la societat, a més de sobre l’oposició que s’ha de practicar i el futur de la formació ecosobiranista.

Durant més de dues hores de reflexió i amb molta participació, la militància va dir que era imprescindible plantejar-se nous models de participació, amb la finalitat de fer xarxa, ampliar la base i ser un referent de suport i acompanyament per la ciutadania. També hi va haver consens en què els governs de dretes suposen  retallades de serveis, drets i llibertats. MÉS per Palma es va comprometre a realitzar una oposició contundent contra qualsevol mesura de retrocés del govern PP-VOX, tal com ja ha fet els primers 100 dies de govern. La prioritat és clara: plantar cara a la dreta i l’extrema dreta i vigilar la ineficiència del govern del PP durant els propers 4 anys.

Al mateix temps, la formació té clar que sempre estarà al capdavant i defensarà els interessos i drets de la gent. En aquest sentit, realitzarà una tasca activa per acompanyar els veïns i veïnes en la detecció de solucions als seus problemes quotidians. MÉS per Palma treballarà intensament per a ser una eina útil per a millorar la qualitat de vida de la gent davant el context de canvi climàtic i precarietat social, combinant solucions a curt i llarg termini.

La conclusió dels dirigents de MÉS per Palma va ser contundent. El gran valor del partit és la gent que el forma: un múscul fort, amb una base sòlida, que ha mostrat ser clau en projectes transformadors i de millora dels serveis públics, i que encara té per davant moltes victòries més.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email