Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma denuncia l’ús partidista de les xarxes socials per part de l’Ajuntament

Palma,  25 d’octubre del 2023. – Des de MÉS per Palma denunciam el mal ús que està fent el Partit Popular de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament.

La plataforma Tu Fas Palma va néixer el 2017 amb la finalitat de generar un espai de participació per als veïns i veïnes de Palma gestionat per la regidoria de Participació. Les seves xarxes socials, per tant, reflectien aquesta missió i, a la vegada, servien per difondre les activitats, esdeveniments o informació que podien resultar d’interès per a la ciutadania.

Un espai i unes xarxes neutres que el Partit Popular no ha sabut emprar.

La regidora ha denunciat que “la plataforma Tu fas Palma era un espai per informar a la ciutadania dels esdeveniments que els poguessin interessar, no per fer “autobombo” dels regidors i regidores de l’equip de govern”

“Ara ens trobam que Tu fas Palma té un perfil partidista que només segueix als regidors i regidores, i que ha deixat de ser neutre i de caire informatiu. El PP ha de mantenir les formes i sembla que no en sap. Un cop més el PP confon el partit amb la institució”, ha afirmat Truyol.

Podeu veure a continuació alguns dels tipus de publicacions que fa en l’actualitat el perfil Tu Fas Palma:

Durant la legislatura passada aquest espai virtual s’emprava majoritàriament per a la difusió de cartells o fulletons informatius sobre les activitats que es duien a terme a la ciutat. A continuació vos posam de nou alguns exemples:

Truyol ha conclòs que espera que el Partit Popular recondueixi la seva conducta partidista i que empri les xarxes socials oficials per a la finalitat amb que varen ser creades.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email