Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma aconsegueix que s’aprovi per unanimitat fer l’escoleta de Pere Garau

Palma,  24 de novembre del 2023. – A proposta de MÉS per Palma, l’Ajuntament de Palma ha aprovat per unanimitat l’obertura d’una nova escoleta al barri de Pere Garau. La passada legislatura l’àrea d’Educació, dirigida per MÉS, havia fet passes per fer-la -l’havia inclosa entre els seus projectes-, però l’actual equip de govern del PP l’havia descartada.

Per a MÉS per Palma és prioritària la creació de noves places d’escoletes municipals de 0-3 anys, així com d’altres equipaments en els barris. En aquest sentit, ha explicat la regidora Kika Coll “consideràvem de màxima prioritat la seva construcció a Pere Garau, prevista per l’anterior regidoria d’Educació, i descartada en primera instància per l’actual equip de govern, en una nova demostració de la seva manca de compromís amb l’educació pública. Es tracta del barri més poblat de Palma i un dels que té més necessitats socials. Avui en dia Pere Garau sosté una pressió poblacional important, amb una gran diversitat social i l’arribada de gent provinent del centre històric, a causa de  les dificultats d’accés a l’habitatge”.

“Celebram la unanimitat en el vot a favor de la nostra proposició i el canvi de parer de l’equip de govern sobre aquesta escoleta”. La regidora ha manifestat que “l’escoleta ha de ser un equipament prioritari que garanteixi el benestar de les veïnades i veïnats, que doni resposta a les necessitats socials i que reforci des de la infància el fet de pertinença a la barriada, creant teixit veïnal i vincles entre els infants del barri; i, sobretot, millorant-ne la qualitat de vida”.

Coll ha conclòs que “estarem vigilants que l’equip de govern continuï fent feina en aquesta direcció, per tal que Pere Garau pugui comptar amb aquest equipament el més aviat possible. També estarem pendents de reclamar altres inversions que s’han de fer en el futur en el barri de Pere Garau”.

Proposició Escoleta de Pere Garau

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email