Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma abandona el ple per insults a la regidora Neus Truyol

Palma, 30 de novembre del 2023. – Al ple municipal de Palma d’avui dijous han tengut lloc una sèrie d’esdeveniments lamentables. Al final d’una intervenció sobre l’eix cívic de Cotlliure, el regidor de Mobilitat, Antonio Deudero ha dit a Neus Truyol la frase “me gusta la fruta”, coneguda frase que fa servir el PP per amagar l’insult “fill de puta” pronunciat per Isabel Díaz Ayuso en el Congrés de Diputats.

MÉS per Palma considera que quan el senyor Deudero s’ha dirigit a la portaveu Neus Truyol amb aquesta expressió ha travessat totes les línies vermelles. Després d’aquesta expressió, el batle de Palma, Jaime Martínez, no ha deixat intervenir a l’oposició, i per tant MÉS per Palma i la resta de partits d’esquerres han decidit abandonar el ple.

Posteriorment, en un espai privat, el senyor Deudero, acompanyat pel batle Martínez, ha volgut traslladar a la regidora que la seva intenció no era ofendre-la, però en cap moment ha reconegut haver emprat un insult, ni haver-la insultat.

Per a MÉS per Palma, és intolerable, inadmissible i una falta de respecte a la institució i als ciutadans i ciutadanes de Palma adreçar aquest insult a una membre de l’oposició. El Partit Popular empra l’insult i la desqualificació personal de manera permanent. Avui s’han passat de mesura. Amb aquesta actitud, l’únic que fan és desprestigiar la política i les institucions. La formació exigeix al batle que recondueixi la situació i que posi ordre en el seu partit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email