Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS celebra una passa més perquè la Plaça Major sigui un equipament per a veïns i comerços

Palma, 12 de desembre del 2023. – Avui, dimarts, s’ha fet al Consell de Gerència d’Urbanisme l’aprovació inicial de la modificació del Pla General perquè les galeries de la Plaça Major puguin ser un equipament dedicat a espais socioculturals i comercials.

Aquest tràmit suposa una passa més en el camí de remodelar i apropar les galeries als veïnats i veïnades. L’aprovat avui era la demanda de les entitats veïnals i comercials del barri.

Aquest procés va ser iniciat fa més d’un any i mig per l’anterior equip de Model de Ciutat. Truyol ha explicat que “hem votat a favor en el Consell de Gerència d’Urbanisme perquè el Partit Popular ha posat seny i continua el projecte tal com el vàrem iniciar la legislatura passada.”

La portaveu ha celebrat que el PP mantengui el full de ruta i, per tant, faci passes perquè la Plaça Major sigui un equipament per a veïns i comerços. Tot i així, ha alertat que “des de MÉS per Palma vetllarem perquè aquest equip de govern compleixi els compromisos amb la ciutadania. Les galeries de la plaça major han de ser un espai de serveis per als residents. Estarem vigilants per a que no es transformi en un espai turístic.”

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email