Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma desmenteix cap relació entre l’activitat política de Neus Truyol i l’empresa Tres Setze 35

Palma, 16 de desembre del 2023. – MÉS per Palma vol enviar un missatge clar i contundent sobre les insinuacions sobre Neus Truyol i l’activitat laboral de l’empresa Tres Setze 35. La formació considera intolerables i inadmissibles les insinuacions que s’han fet i lamenta l’intent de desprestigiar personalment a la líder de la formació que ha provocat a aquesta filtració interessada.

L’activitat laboral i empresarial dels pares de Neus Truyol no té ni ha tengut mai res a veure amb l’activitat política de la regidora. Fa 45 anys que són professionals del sector del cinema. Des del 1985 treballen en els cicles Cinema a la Fresca per a tots els municipis de Mallorca i per a tots els colors polítics. Varen ser, a través del cinema Chaplin, innovadors i emprenedors en el seu àmbit. A Palma, han treballat amb batles i batlesses com Aguiló, Fageda, Cirer, Calvo i Isern.

La contractació del Cinema a la Fresca sempre s’ha fet amb criteris de contractació pública, a través dels procediments establers i de valoracions fetes per criteris tècnics objectius, seguint estrictament la llei de contractació pública, de forma transparent, i mai sota cap criteri ni polític ni personal. MÉS per Palma nega qualsevol influència política en la contractació del Cinema a la Fresca: la regidora mai ha intervingut en cap procés de contractació ni gestionat cap àrea que tengués cap contracte amb l’empresa. Tot s’ha fet seguint criteris tècnics i objectius.

MÉS per Palma considera que en política la crítica ha d’estar basada en el qüestionament dels projectes, de la ideologia i de la gestió feta per les persones directament implicades. Però traslladar les dèries de la dreta i l’extrema dreta a familiars o persones que no tenen res a veure amb l’activitat política travessa totes les línies ètiques possibles i és una actitud inadmissible en democràcia.

Finalment, MÉS per Palma lamenta que la intenció de relacionar l’activitat política de Neus Truyol amb l’activitat professional dels seus pares, que duen tota la vida treballant honestament i honradament, és intolerable i inadmissible. La formació denuncia aquesta mentida i deixa clar que no consentirà més difamacions ni insinuacions sense fonament amb l’únic objectiu de desprestigiar MÉS per Palma o els seus representants. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email