Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma denuncia la cortina de fum que està generant el PP per tapar les seves incompatibilitats

Dilluns passat, MÉS per Palma, va donar a conèixer de manera transparent tota la informació sobre els contractes de serveis audiovisuals dels darrers 4 anys, en resposta als dubtes i insinuacions que s’han fet arribar als mitjans sobre Neus Truyol. Insinuacions que vinculen la seva activitat política amb l’activitat laboral i professional de la seva família.

La formació es reafirma en que tots aquests contractes varen ser tramitats complint estrictament la legalitat, la majoria amb concurs públic i sense cap tipus d’influència política de Truyol. Sempre s’han fet amb els procediments legalment establerts i de valoracions fetes per personal tècnic amb criteris objectius, seguint estrictament la llei de contractació pública, de forma transparent, i mai sota cap criteri polític ni personal.

Per això MÉS per Palma va fer un exercici de transparència mostrant tota la informació relativa als contractes que estaven sent qüestionats per aclarir qualsevol dubte. És com ho fa fet sempre i és com ho seguirà fent. MÉS defensarà sempre el bon ús dels recursos públics per posar-los al servei de la ciutadania, com a formació valenta i honesta, que no s’amaga i que, sobretot, no permet que els corruptes s’amaguin.

D’altra banda, volem denunciar la cortina de fum que està originant el Partit Popular per amagar les seves incompatibilitats, vergonyes i altres qüestions que sí que preocupen a la ciutadania, com són els següents fets objectius i provats.

El director general d’Arts Escèniques, sí que ha realitzat tasques incompatibles amb el seu càrrec, i d’això n’hi ha proves. Els dies 18 i 25 de novembre va realitzar una obra de teatre amb ell com a director artístic, un fet contrastat. A més, el director general ha eludit les seves obligacions amagant la seva declaració responsable. Un altre fet contrastat.

Aprofitam per anunciar una altra incompatibilitat del director de Música i Arts Escèniques.  Un mes després d’entrar a Cort, el senyor Brunet va donar ordres per modificar la programació del III Cicle de Circ previst al setembre. Brunet va contractar a dit dues actuacions a l’empresa “Romantic Espectacles”, amb un sol contracte, per un import de 3.902,25€. Els espectacles eren “Amazing Mongolia” i “Sherehe Tanzania”, contractats a l’empresa amb la qual ha estat fent feina i col·laborant durant anys.

L’empresa Romantic Espectacles, està fortament vinculada amb Rafel Brunet. Brunet ha treballat durant molts anys per a Romantic com a director artístic i productor d’espectacles. Romantic és una empresa estretament vinculada amb Mallorca So, aquesta sí, fins fa poc propietat del senyor Brunet. Per tant, un mes després d’ocupar el seu càrrec com a director general, el senyor Rafel Brunet va modificar la programació del circ, per forçar la contractació a dit de dos espectacles de la seva empresa per un import de 3.902,25€.

Per acabar, el Partit Popular vol donar lliçons d’ètica quan no se l’aplica ni en la seva organització ni als seus càrrecs. Un mes després de ser nomenat director general, contracta l’empresa amb la que havia estat fent feina els darrers anys.

Incompatibilitats Rafel Brunet

Programació inicial Cicle de Circ

Contracte Rafel Brunet

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email