Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma denuncia que el PP crea 3 càrrecs polítics més a Cort

Palma, 15 de gener de 2024. –  Els darrers dies s’han produït canvis dins l’organigrama municipal. El Partit Popular ho ha aprofitat per incrementar en 3 el nombre de càrrecs polítics de l’equip de l’Ajuntament.

“El PP, quan està a l’oposició, critica els càrrecs polítics. Però quan governa en crea més”, ha criticat Truyol. “En sols mig any, s’han canviat càrrecs i organigrames diverses vegades. Una mostra més de la improvisació constant dels populars. El canvi d’organigrama és una pujada de càrrecs encoberta”, assenyala la regidora de MÉS.

A dia d’avui desconeixem els projectes de millora de la Ciutat del PP. El que sí sabem és que han renunciat a varis projectes amb finançament. Tot i això, en paral·lel, “durant els darrers mesos el PP no ha aturat de nomenar i crear nous càrrecs. A dia d’avui, l’Ajuntament comença a semblar-se una agència de col·locació del PP”, ha ironitzat Truyol.

El passat mes de novembre, l’organigrama municipal comptava amb 53 càrrecs polítics. A gener del 2024 és de 56. Han creat dos càrrecs polítics nous i una assessoria de xarxes socials.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email