Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma denuncia la deixadesa del batle Jaime Martínez en polítiques d’habitatge

Palma, 20 de febrer de 2024.- MÉS per Palma denuncia la deixadesa del batle de Palma, Jaime Martínez, en polítiques d’habitatge.La portaveu de MÉS  per Palma, Neus Truyol, ha denunciat que “el Patronat de l’Habitatge, des que ha entrat a governar el PP, ha deixat de fer polítiques per millorar l’habitatge públic i ha deixat de donar subvencions als particulars que volien arreglar ca seva. El Patronat tenia un pressupost de 6.000.000 d’euros per al 2023. A finals d’any han deixat un romanent de 4.000.000 d’euros. El PP només practica la deixadesa. No fa polítiques d’habitatge. La realitat és que paralitzen projectes importants per a les persones”.

Truyol ha estat taxativa quan ha declarat que “si no ets turista, gran promotor immobiliari o especulador, no formes part de les prioritats del govern del PP i VOX a Palma”.

En aquest sentit, l’abandonament dels palmesans i palmesanes en matèria d’habitatge que denuncia Truyol s’explica en fets com la paralització de les subvencions per a la rehabilitació de cases particulars a barris vulnerables, per a les quals el 2023 l’Ajuntament comptava amb 1 milió d’euros, “i no han executat res”.  

Tampoc, ha continuat Truyol, “no han donat cap subvenció a les famílies per arreglar ca seva, en obres com posar un ascensor, arreglar terrats o altres milores destinades a les comunitats de veïns. Aquestes subvencions eren per als barris de Son Gotleu, Camp Redó, Verge de Lluc, Son Ximelis, la Soledat Nord, la Soledat Sud i Nou Llevant”. En aquest sentit, ha explicat la portaveu de MÉS per Palma, “no han executat les obres de rehabilitació i millora d’habitatges municipals on viuen famílies vulnerables. Hi havia 2 milions d’euros disponibles i no han fet res”.

Finalment, Truyol ha declarat que “el PP abandona projectes per millorar la vida de la gent. L’habitatge és la principal preocupació de les famílies de Palma, i el PP no fa res. Jaime Martínez, batle de Palma, deixa tirada la gent que té més dificultats per mantenir un habitatge digne”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email