Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma celebra la presentació del projecte de Son Busquets

Palma 13 de març  de 2024.- La portaveu  de MÉS per Palma, Neus Truyol,  ha celebrat la proposta per al nou barri de Son Busquets que avui ha fet el SEPE.

Segons Truyol, la majoria de propostes que es van recollir en el procés de participació dut a terme a l’anterior legislatura s’han tingut en compte. A l’espera de poder estudiar amb deteniment la proposta Truyol ha manifestat “la nostra alegria perquè Son Busquets serà un barri fet i pensat per als i les residents de Palma. Un barri nou amb serveis públics de proximitat i amb habitatges assequibles. Un barri on tot allò essencial estigui a 15 minuts.

El SEPES ha incorporat les demandes de la Ciutat i les entitats que es varen canalitzar gràcies a la tasca del regidoria de Model de Ciutat que encapçalava Neus Truyol. De fet,el SEPES ha incorporat al projecte habitatge assequible, les superilles i conservar part dels edificis i l’arbrat per mantenir la memòria del barri. Un barri amb història i un futur al servei de la gent.

D’altra banda, Truyol, també ha valorat l’actitud del batle Jaime Martínez i el seu govern en relació al nou barri. “Son Busquets incomoda al batle Jaime Martínez i al PP perquè no satisfà ni als grans interessos urbanístics, ni a la industria turística que massifica els nostres carrers. Son Busquets incomoda al PP perquè serà un barri pensat pels residents amb habitatge assequible i serveis públics de qualitat. Ahir tot era bel·ligerància i avui tot bones paraules. Darrera aquesta incoherència només s’amaga aquesta incomoditat”

Finalment,Truyol ha reivindicat la tasca de MÉS per Palma i MÉS per Mallorca de reclamar Son Busquets com un nou barri per als palmesans. “Ja fa més de 10 anys que MÉS vàrem ser els primers en començar a treballar per donar una solució a Son Busquets. Farem un seguiment intens de com evoluciona el projecte perquè Son Busquets sigui una realitat tot d’una que sigui possible i respectant la voluntat de la gent”, ha conclòs Truyol.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email