Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Coll: “Avui vostès han faltat al respecte als ciutadans honrats”

Palma, 18 d’abril de 2024.- La regidora de MÉS per Palma Kika Coll ha lamentat el resultat de la votació d’avui a la Comissió de Serveis, a la qual PP i VOX han votat a favor de mantenir el nom de la plaça Joan Carles I, mentre que el PSOE s’ha abstingut.

Aquesta és la quarta vegada que MÉS per Palma demana que la plaça Joan Carles I sigui rebatiada com a Plaça de les Tortugues. En aquest sentit,MÉS per Palma vol posar en evidència el tacticisme del PSOE, que s’ha abstingut a la comissió en referència al canvi de nom. Coll ha valorat molt negativament la postura dels tres partits, i ha recordat que “és la quarta vegada que proposam aquest canvi. Amb la seva abstenció el PSOE demostra manca de compromís amb la lluita contra la corrupció. I el PP i VOX directament la justifiquen. La millor manera d’acabar amb la democràcia és homenatjar als corruptes. I avui vostès han faltat al respecte als ciutadans honrats”

“Sabem que tenim la raó quan deim prou a la corrupció de Joan Carles I. És per això que insistirem en defensar la dignitat i l’honradesa als carrers de Palma. La veritat tard o d’hora s’acabarà imposant”, ha explicat la regidora.

Coll també ha explicat que “avui PP i VOX han votat a favor que una plaça de la nostra ciutat continuï duent el nom d’un corrupte. No hauríem de permetre que hi hagi carrers amb el nom persones amb un currículum tan pervers. Els ciutadans mereixen respecte i dignitat. L’abstenció del PSOE, tot i ser un avanç respecte de la passada legislatura, demostra connivència amb greus casos de corrupció de la Casa Reial. Em costa pensar que un treballador honrat votant socialista entengui aquesta decisió”.

Finalment, Coll ha convidat a totes les forces polítiques a estar a l’alçada dels càrrecs que ostenten i dels valors democràtics que duen implícits. L’Ajuntament de Palma ha de ser coherent en reclamar per igual que tots els ciutadans compleixin amb les obligacions sense cap tipus de distinció. Els regidors de Palma, també els de la dreta i el PSOE, han de saber de quin costat de la història es volen situar. Si del costat de la corrupció de Joan Carles I o del costat de la decència”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email