Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Coll: “El govern del PP està convertint Palma en una mega-terrasa”

Palma, 2 de maig de 2024. – MÉS per Palma reclama contundència al batle Jaime Martínez i al seu govern de PP i VOX davant l’ocupació de l’espai públic per part de les terrasses d’alguns bars.

La regidora de MÉS per Palma a Cort, Kika Coll, ha expressat la seva preocupació davant les notícies que han aparegut els darrers dies en diferents mitjans de comunicació. Aquestes notícies parlen de l’augment de l’ocupació de l’espai públic per part de terrasses de bars i de l’augment dels casos d’incivisme que això comporta.

“El PP és un partit que sempre presumeix d’allò que li manca. El PP reivindica ser un partit d’ordre, però permet la concentració de terrasses arreu de Palma. Des de l’arribada del PP al govern municipal la situació no ha fet que empitjorar. El govern del PP està convertint Palma en una  mega-terrassa”.

“Encara no estam en temporada alta i la massificació turística, més la permissivitat de la dreta de PP i VOX, fan cada vegada més complicat poder caminar pels carres de la nostra ciutat. Tenim noticies d’ocupació abusiva de l’espai púbic per part de les terrasses a Nuredduna, a Santa Catalina i a es Jonquet, entres altres zones de la nostra ciutat. Diferents veïnats i associacions han mostrat les seves queixes a les xarxes i als mitjans de comunicació. Hem de recordar que l’expansió de les terrasses és una marca registrada del PP. Ja a l’època Isern el Carrer Fàbrica va generar moltes molèsties als veïnats”.

“La dreta està sola en aquesta deriva de permissivitat. La no aprovació del Pla d’Ordenació Detallada de Palma (POD) per part de PP i VOX permet la concentració de bars i restaurants sense cap límit. La mateixa patronal del sector de l’hostaleria va demanar fa poques setmanes que aquest control continuàs. L’abandonament d’aquesta vigilància, que anteriorment havia estat implantada pels governs d’esquerres, preocupa molt als veïnats de tot Palma i en especial als del Passeig Marítim, que veuen el perill que la reforma d’aquest espai ja no estigui al seu servei i que es converteixi en una mega-terrassa que atempti contra el seu dret al descans. També ens preocupa la futura reforma de la Plaça de les Tortugues, que podria servir per ampliar les terrasses de manera dramàtica. No pot ser que els doblers públics s’inverteixin per complaure interessos privats en un expansionisme sense límits,  i en complicar la vida als ciutadans de Palma”, ha explicat Coll.

“El més trist és que el batle Martínez i el PP persegueixen els qui no arriben a final de mes, com les persones que han viure a una caravana, però són del tot permissius amb els que ocupen espais que haurien de ser per a la gent que camina, per als nins que juguen o per les persones que fan esport. No per augmentar la superfície de les terrasses, amb els problemes de convivència que tots sabem que això comporta”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email