rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma denuncia la manca de banys públics a s’Escorxador

Foto dels banys públics de s’Escorxador en obres

Palma, 26 de juliol de 2024.– El grup municipal MÉS per Palma vol denunciar públicament la situació inadmissible que s’està vivint a s’Escorxador de Palma, on la manca de banys públics està causant un greu perjudici als usuaris. A causa de les obres que s’estan duent a terme a l’edifici, els banys estan fora de servei, i els provisionals, instal·lats en substitució, han estat retirats, deixant aquest complex sense servei d’aquest tipus.

Espai on s’havien instal·lat els banys provisionals, que han estat retirats

S’Escorxador és un espai molt concorregut per persones de totes les edats, des de nins fins a gent gran, residents i turistes, i la manca d’uns banys públics adequats és un problema que afecta especialment els col·lectius més vulnerables. Aquesta situació demostra una manca de previsió i consideració per part de les autoritats responsables de les obres, que no han tengut en compte les necessitats bàsiques dels usuaris.

MÉS per Palma responsabilitza d’aquesta situació directament el Partit Popular, el batle Jaime Martínez i l’àrea d’Infraestructures. És evident que la seva manca de previsió i la seva mala gestió han deixat s’Escorxador sense un servei bàsic essencial, com són els banys públics.

És paradoxal que el batle Jaime Martínez presumeixi de voler fer Palma més neta mentre priva de banys públics una zona tan concorreguda, plena de terrasses i bars. A més, el batle amplia terrasses sense mesura a tot Palma, al mateix temps que elimina banys públics sense oferir cap tipus d’alternativa, fet que augmentarà l’incivisme si la gent no té uns serveis on anar.

Darrere les grans campanyes de màrqueting del PP només hi ha fum. Fets com aquest posen de manifest la deixadesa i la manca de previsió del govern de Martínez

MÉS per Palma considera inacceptable que un espai tan important com s’Escorxador estigui sense banys públics. Aquesta manca de serveis bàsics és una falta de respecte cap a la ciutadania. La formació exigeix al govern municipal del PP que actuï amb celeritat per solucionar aquest problema.

L’Ajuntament de Palma ha d’instal·lar de manera urgent banys provisionals que garanteixin el confort i la dignitat de tots els visitants de s’Escorxador mentre durin les obres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email