rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Joventut llança la campanya #RompentMites

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics desmunta els mites al voltant del jovent per a celebrar dia 12 el Dia Internacional de la Joventut

Els serveis dels Espais Joves, Dinamo i Palmajove s’han emprat durant el 2017 i el primer semestre de 2018 més de 100.000 cops

Palma, 7 d’agost de 2018.- Reivindicam la participació dels joves en la construcció d’una Palma més estimada. L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha llançat la campanya per xarxes socials #RompentMites amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, que se celebra el 12 d’agost. L’objectiu és rompre els mites que existeixen al voltant del jovent i que asseguren que ni s’impliquen ni s’assessoren ni participen ni s’informen. Les dades de les quals disposa l’Àrea demostren el contrari: durant 2017 i el primer semestre de 2018 els tres serveis de Joventut s’han emprat 105.072 cops.

L’Àrea té tres serveis de Joventut: Espais Joves, Dinamo i Palmajove. La campanya vol rompre els prejudicis i mites que hi ha al voltant del jovent. La iniciativa es dirigeix a tothom, als adults per a recordar-los que els i les joves sí que s’impliquen i al jovent perquè s’empoderi. L’Ajuntament vol un jovent actiu i compromès.

Quatre eixos

La campanya se centra a desmuntar els mites basant-se en quatre eixos: informació, assessorament, participació i implicació, i abasta 2017 i el primer semestre de 2018.

  • El jovent sí que s’informa: 49.025 persones joves varen ser informades per les professionals dels serveis durant aquest període.
  • La joventut sí que s’assessora: 3.629 persones joves varen ser assessorades.
  • La joventut sí que participa: 48.715 persones joves participaren en les activitats.
  • Les i els joves sí que s’impliquen: 3.703 persones joves es varen implicar en les activitats.

A més, 64.116 persones joves segueixen les xarxes socials dels serveis mentre que els seus webs reberen 818.323 visites.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email