Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El cupó de l’ONCE difondrà les festes de Sant Sebastià amb la imatge del Drac de na Coca

La façana de Cort lluirà un “gran cupó” fins el proper dia 20 de gener

Noguera: “Tenim la sort de quò aquest cupó representi les festes de Sant Sebastià amb un element que forma part de la tradició com és el Drac de na Coca”

Palma, 10 de gener.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el delegat territorial de l’ONCE, Josep Vilaseca i la presidenta del consell territorial de l’ONCE, Maria del Carmen Soler, han presentat avui a la sala de plens el cupó dedicat a les festes de Sant Sebastià 2019 que es vendrà durant aquesta setmana i que duu la imatge del Drac de na Coca (del fotògraf Till Meyer).

L’ONCE ha explicat que es distribuïran arreu de l’Estat cinc milions i mig de cupons dedicats a les festes de Sant Sebastià de Palma durant aquests dies.

Noguera ha recordat que “l’ONCE és un referent per Palma”. “Vull una ciutat igualitària, integradora i al final tot això és el que està fent l’ONCE per Palma”, ha dit.

Durant l’acte, el batle, Antoni Noguera, ha destacat que les festes estaran representades “amb un  element que forma part de la tradició de Palma, com és el Drac de na Coca”. “És un plaer tenir un cupó de les festes”, ha dit.

Soler ha destacat que aquest cupó “durà la imatge de les festes per tot l’Estat” durant aquesta setmana i ha recordat que aquets cupons “fan possible que les persones amb discapacitat tinguem una vida més autònoma i independent” .

Podeu veure el desplegament del “gran cupó” a la balconada de Cort aquí: https://www.youtube.com/watch?v=hgs3sR9KTok

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email