Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Trobada d’Entitats de Son Gotleu realitza una neteja a la barriada

Imatge de la Trobada d’Entitats de Son Gotleu de 2019

Palma, 24 de juliol de 2019.- La Trobada d’Entitats de Son Gotleu ha realitzat una acció comunitària de neteja de la barriada amb les persones, entitast i serveis del barri de Son Gotleu que formen la Trobada d’Entitats de Son Gotleu.

La Trobada d’Entitats de son Gotleu està formada per: Asociación Jubilados Ca’n Capes, Tambors per a la Pau, Aldeas Infantiles, Mezquita At tauhid, Mezquita Ihsan, Federació nigeriana, ADES Balear, Càritas i CMSS Gregal.

L’objectiu de l’activitat és sensibilitzar i visibilitzar la millora de la neteja del barri

Aquesta activitat s’organitza per a la sensibilització i visibilitat de la millora de la neteja del barri. Hi participen tots els infants que realitzen activitats d’estiu a les diferents entitats que formen part de la Trobada d’Entitats i també hi ha participat el districte Llevant i EMAYA.

Des de fa més de dos anys, totes aquestes entitats, persones, i serveis  estan en contacte permanent amb l’objectiu d’analitzar la situació del barri i fomentar la participació conjunta en activitats comunitàries.

Han participat 9 entitats i serveis del barri de Son Gotleu

A més de la neteja pels carrers de la barriada, s’han realitzat panells de propostes per millorar els espais, tallers de xapes amb missatges, un reportatge audiovisual i una batucada duta a terme pels Tambors per la Pau.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email