Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Parc de la Riera acollirà la quarta edició de la Fira de les cultures

Palma, 17 de setembre de 2019- La IV edició de la Fira de les Cultures se celebrarà al Parc de sa Riera el pròxim dissabte 28 de setembre. L’any 2016 es va engegar aquesta iniciativa fruit d’un projecte de participació. Una oportunitat per reflectir la pluralitat i diversitat de les més de 170 cultures que conviuen a ciutat.

El programa de la fira és el resultat de mesos de diàleg i consens amb les entitats i associacions implicades, per a les quals aquest espai és molt important per donar a conèixer els seus costums Des de l’àrea conviden a la ciutadania a participar en un punt de trobada i interrelació entre les cultures presents a la ciutat on podrem trobar una mostra de la seva gastronomia, amb productes típics, artesania, actuacions musicals, danses folklòriques i tallers que es realitzaran al llarg de tota la jornada. Les activitats començaran a les 10h i no aturaran fins a les 23h. En concret s’instal·laran 29 paradetes informatives, es faran 8 actuacions musicals, 16 demostracions de ball tradicional i fins a 14 tallers, entre els quals destaquen els de gastronomia, danses folklòriques, cal·ligrafia xinesa i iniciació a la capoeira. També es tornarà a muntar a l’envelat central el photocall amb objectes o material significatiu de cadascuna de les cultures representades a la fira.

L’Ajuntament, mitjançant la regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI destinarà 20.149,59 euros per a l’organització i difusió de l’esdeveniment, tasques de logística, instal·lació d’envelats, muntatge de WC químics, assegurança de responsabilitat civil i contractació del servei d’assistència sanitària d’emergència.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email