Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort sol·licitarà la subvenció de l’Impost del Turisme Sostenible per al projecte de corredors verds de la Platja de Palma i el Pla de Sant Jordi

Molins del Pla de Sant Jordi.

Palma, 19 de febrer de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui el projecte de corredors verds entre la Platja de Palma i el Pla de Sant Jordi. Una intervenció per a la qual s’ha sol·licitat una subvenció per valor de 600.000 euros a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, atès l’interès municipal d’aquest projecte. És així perquè encaixa amb la subvenció que aprovà la Secretaria d’Estat de Turisme de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel qual s’adoptaven mesures urgents per pal·liar els efectes de la fallida de l’empresa Thomas Cook.

La iniciativa, que fou presentada aquest estiu passat, ja disposa d’una subvenció per part de l’impost de Turisme Sostenible per valor de 700.000 euros.

En concret es tracta d’un projecte que suma una inversió d’1,5 milions d’euros i que suposarà la creació d’un corredor verd que connecti la Platja de Palma amb els nuclis de Ses Cadenes, Es Pil•larí, s’Aranjassa i Sant Jordi, que transcorrerà de manera independent a les principals vies de trànsit rodat. És, a més, una reivindicació de diferents col·lectius veïnals que permetrà connectar els nuclis de la Platja de Palma amb el Pla de Sant Jordi.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email