rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Es reuneix el Consell Escolar Municipal de Palma

Palma, 6 de novembre de 2019.-  El Consell Escolar Municipal de Palma s’ha reunit per primera vegada en aquest nou mandat on el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat les principals línies de treball de la regidoria.

Carrió ha explicat que des de la regidoria es vol donar resposta a les necessitats educatives de la ciutat,  “per això s’ha fet una revisió dels espais educatius i els solars disponibles i se treballa amb la Conselleria d’Educació per agilitzar la cessió de solars i els projectes de nova construcció i ampliació de centres a la ciutat”.

Una altra de les prioritats de la regidoria és treballar per la millora de l’educació de 0-3 anys a través del Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Palma. Carrió ha afirmat que “hi ha una gran necessitat de places públiques de 0-3 a la ciutat i estam treballant per licitar i construir l’Escola Infantil de Son Gibert i de dos centres més a finals de mandat”.

LlorençCarrió: “Estam treballant per licitar i construir l’Escola Infantil de Son Gibert i de dos centres més a finals de mandat”

Carrió, també ha reivindicat el paper de Palma com a agent educador a través de potenciar el Projecte d’Escoles Obertes, el Servei d’Educació d’Adults, les activitats de Palma Educa, els cursos de català i d’alfabetització digital que ja està desenvolupant aquesta regidoria per millora l’oferta socioeducativa als barris i pobles de Palma.

Per altre part, com a regidoria de Política Lingüística i Memòria de la Ciutat, es posarà en marxa un Servei de Dinamització Lingüística que en aquests moments està en tramitació. Així com diferents accions per impulsar la Memòria de la Ciutat.  

Al Ple del Consell Escolar també s’han tractat altres temes com la necessitat d’una escolarització equilibrada a la Ciutat, la constitució d’un grup de treball sobre Model Escolar de Ciutat, la preocupació de les famílies respecte de la proliferació de cases d’apostes i publicitat i altre temes que preocupen a la comunitat educativa de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email