rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

350 escolars assisteixen al concert pedagògic ‘El meu petit univers’, ofert per Palma Educa

Palma, 12 de novembre de 2020.- 350 alumnes dels centres d’ensenyament primari: CEIP Jafuda Cresques, CEIP Camilo J Cela, CEIP Es Pont i CEIP Pintor Joan Miró han assistit al concert pedagògic ‘El meu petit univers’ ofert per la Regidoria d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Palma. El regidor de l’àrea, Llorenç Carrió, ha destacat que “aquesta proposta unifica aspectes musicals, científics, socials, ambientals… tot en un entorn creatiu, engrescador i vivencial. A més, deixa qüestions sobre la taula que poden ser aprofitades amb posterioritat, a les aules.”

La Regidoria d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Palma, dins la plataforma Palma Educa, ofereix als centres de Primària el concert pedagògic El meu petit univers,  en què s’explica la història de l’univers a través d’una narració dinamitzada i combinada amb acompanyament musical en directe. El regidor de l’àrea, Llorenç Carrió, ha destacat que “aquesta proposta unifica aspectes musicals, científics, socials, ambientals… tot en un entorn creatiu, engrescador i vivencial. A més, deixa qüestions sobre la taula que poden ser aprofitades amb posterioritat, a les aules.”

L’espectacle, ofert per la regidoria als centres de primària dins la plataforma Palma Educa, combina
la narració, la música -una fusió d’instruments acústics de diferents parts del món amb música electrònica- i la participació activa dels escolars, que descobreixen les fites de l’evolució de l’univers fins arribar al Sistema Solar i al nostre planeta Terra. Per acabar s’observa la relació entre l’univers i els petits universos on vivim: família, aula, centre, ciutat, illa… i la importància de les relacions en positiu entre les persones i amb la natura.  

Els concerts s’han realitzat al Teatre Municipal Xesc Forteza, amb un aforament del 50% per tal de complir les normes sanitàries.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email