Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els guanyadors de la Crida artística del Solleric enllesteixen els seus projectes

Palma, 24 de novembre de 2020.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i la directora general d’Arts Visuals, Aina Bausà, acompanyats de bona part dels guanyadors de la Crida artística del Solleric han presentat avui els seus projectes ja finalitzats. “Aquesta tardor els carrers de Palma estaran plens d’art creat per artistes de generacions diverses, que increpen el present i la realitat que estam vivint, alguns des d’un caire més social i crític i altres des d’una poètica personalíssima. Vull destacar que tots els projecte tenen una forta voluntat d’arribar a la ciutadania, i  bona part d’ells parteixen del diàleg amb els veïns i veïnes o és el que volen provocar”, ha dit Bausà.

Recordam que els guanyadors de la modalitat de creació artística per a projectes no expositius van ser Pere Antoni Sastre i Pau Aulí amb “10 personatges per una pel•lícula que mai es farà”; Irene de Andrés amb “Costa luminosa”; Mònica Fuster amb “Tapís”; Bartomeu Sastre amb “Quan tot aixó acabi…”; Joan Bennàssar i Associació Circula Cultura amb “Ràdio Activitat Quiosc-Mòbil” i Estudi Hedera, “De dins cap a fora”. Tots ells començaren a fer feina el mes de maig i han tengut fins al novembre per enllestir les seves propostes que aquesta tardor ompliran els carrers de Ciutat.

Totes aquestes propostes artístiques fetes per creadors de diverses generacions ompliran els carrers de Palma aquesta tardor amb l’objectiu de compartir amb la ciutadania les reflexions i el diàleg que l’han inspirat  

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha remarcat que “la convocatòria de contractació de projectes d’arts visuals és una una iniciativa emmarcada dins el Pla de Xoc engegat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma per pal·liar els efectes de la crisi provocada pel COVID-19. L’objectiu d’aquesta Crida ha estat oferir als artistes i investigadors un marc des d’on poder donar respostes i ens ajudin a repensar el món a través de les arts visuals i dels seus processos de creació”

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email