rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Patronat Municipal d’Escoles d’Infants revisarà la quota a les famílies afectades per un ERTO o amb dificultats econòmiques

Palma, 09 de desembre de 2020.- El Consell Rector del Patronat Municipal d’Escoles d’Infants de Palma ha acordat els canvis necessaris per evitar la pèrdua de plaça a aquelles famílies que s’hagin vist afectades per ERTOS o problemes laborals a causa de l’actual situació sanitària. “L’objectiu és garantir la continuïtat de l’escolarització dels infants”, ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

El sistema de quotes es calcula en funció de la renda de les famílies de l’any anterior per la qual cosa no es recollien els canvis produïts per la Covid. Així, per determinar la quota per al curs 2020-2021 es tenia en compte la renda del 2019. Tot atenent l’actual situació i basant-se en el Reglament d’Organització i funcionament del servei públic d’escoles d’infants 0-3, ara es podran posar en marxa revisions de quota d’acord amb les dades econòmiques del present any. Per això, caldrà acreditar provisionalment tota una sèrie de documentació i el compromís de les famílies d’aportar les dades fiscals del 2020 que no estaran disponibles fins a l’any vinent, moment en què es tornarà a revisar la quota. 

Llorenç Carrió: “Justificam la necessitat d’avançar en el període de revisió de la quota a partir del mes de novembre i endavant per afavorir que les famílies puguin mantenir els seus fills escolaritzats a les escoles d’infants municipals i donar el nostre suport davant l’actual situació”.

Així, les famílies podran sol·licitar a través d’una instància aquesta revisió tot adjuntant la següent documentació:

  • Vida laboral actualitzada
  • Justificació d’ingressos econòmics durant l’any 2020 (nòmines, pensions, certificats SEPE d’atur, subsidi, ERTOS)
  • Els treballadors autònoms aportaran liquidacions trimestrals de l’any 2020
  • En el cas de famílies amb separació/divorci dels progenitors es valorarà la situació econòmica actual del progenitor que ostenti la guarda i custòdia. En cas de custòdia compartida es valorarà els dos progenitors.

“Justificam la necessitat d’avançar en el període de revisió de la quota a partir del mes de novembre i endavant per afavorir que les famílies puguin mantenir els seus fills escolaritzats a les escoles d’infants municipals i donar el nostre suport davant l’actual situació”, ha conclòs el regidor.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email