Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma exigeix al ministre Ábalos i al PSOE la limitació dels preus del lloguer

Palma, 22 de febrer de 2021.- MÉS-Estimam Palma exigeix a José Luís Ábalos, ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i al PSOE la limitació del preu del lloguers i condemna les declaracions que el ministre ha realitzat a la seu del PSOE aquest dematí en la que ha afirmat que, finalment, els socialistes rebutgen intervenir els preus del lloguer tal i com recollia l’acord de govern entre PSOE i Unidas Podemos.

El coordinador de la formació ecosobiranista, Miquel Àngel Contreras, ha recordat que “l’habitatge no ha de ser un bé per a especular ni s’ha de regir pel valor de mercat, sinó que és un dret bàsic que s’ha garantir”. De fet, ha continuat Contreras, “fins a cinc països europeus ja han limitat el preu dels lloguers per assegurar el dret a l’habitatge, com són: Alemanya, França, Dinamarca, Portugal o Itàlia”. M

Miquel Àngel Contreras: “l’habitatge no ha de ser un bé per a especular ni s’ha de regir pel valor de mercat, sinó que és un dret bàsic que s’ha garantir”.

“Vivim una situació d’emergència habitacional, agreujada per la crisi de la Covid-19, i la limitació dels preus del lloguer a la que s’havien compromès PSOE i Unidas Podemos és una necessitat per ciutats com Palma”, ha conclòs el coordinador de MÉS-Estimam Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email