Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Clínica Dental Solidària Coloma Vidal de Dentistas Sobre Ruedas ha atès 545 persones derivades de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma

Palma, 12 de març de 2021.- La Clínica Dental Solidaria Coloma Vidal de Dentistas Sobre Ruedas, situada al carrer del Carme, ha atès durant el 2020 924 persones, de les quals 545 han estat derivades per l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma. Això suposa gairebé el 60 per cent del total de les persones ateses a la clínica. L’àrea de Benestar Social i la Fundació Dentistas Sobre Ruedas tenen acordat un sistema de derivació de casos des de 2017 amb l’objectiu que el servei que fa aquesta entitat de manera solidària arribi a qui més ho necessita.

De les 924 persones que en total i durant el 2020 va atendre la clínica més del 60 per cent són dones i gairebé el 40 per cent  són homes. Pel que fa a les derivacions de l’àrea de Benestar Social de Palma puja el percentatge de dones que és de gairebé el 65 per cent de les 545 derivacions.

“La despesa en ajudes econòmiques per a que les persones es puguin realitzar els tractaments dentals necessaris ha estat de 50.000 euros durant el 2020 que per a la clínica representa les despeses de material ”, ha explicat la Coordinadora de Benestar, Catalina Trobat.

Per altra banda, l’Ajuntament ha concedit al projecte de la Clínica Dental Solidaria Coloma Vidal, una subvenció de 15.000€ mitjançant la línia de subvencions per al foment de  la incorporació social de persones en risc d’exclusió, durant els darrers tres anys.

Dentistas sobre ruedas i Clínica Dental Solidaria Coloma Vidal

Dentistas Sobre Ruedas (DSR) és una Fundació sense ànim de lucre formada per dentistes, professionals de la salut i voluntaris de diferents sectors, realitzen projectes que contribueixin a millorar la salut en general i la bucodental en particular- d’aquelles persones que no disposen dels recursos suficients per a accedir a uns serveis sanitaris dignes.

Al seu projecte de la Clínica Dental Solidaria Coloma Vidal de Palma, hi fan feina dentistes, higienistes i auxiliars voluntaris que dediquen un matí o una tarda a la setmana a atendre els pacients derivats dels Serveis Socials dels Ajuntaments i Entitats Socials que tenen subscrit conveni amb la clínica.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email