Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat aprova el nou organigrama i RLT del Patronat Municipal de l’Habitatge

Palma, 26 de març de 2021.- Avui el Consell Rector del Patronat Municipal de l’Habitatge-Riba ha aprovat una sèrie d’acords històrics per a l’organisme i per a l’Ajuntament en el seu conjunt. La presidenta del PMH-Riba i regidora de l’àrea de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha ressaltat la passa tan important que l’organisme autònom que s’ha realitzat avui.

“Hem aprovat la relació de llocs de treball, el catàleg de funcions i l’organigrama de l’organisme autònom. Tots aquests acords són eines fonamentals per a reflectir l’estructura administrativa adequada a les necessitats dels objectius i serveis el Patronat de l’Habitatge”.

El PMH-Riba consta una plantilla actualment de 34 persones com a personal laboral. La RLT aprovada avui preveu la configuració de fins a 43 llocs de treball, és a dir 9 llocs de nova creació. “Hem reordenat la plantilla, creat noves àrees diferenciades que estan en consonància amb els objectius estratègics del Patronat: rehabilitació de barris i promoció d’habitatges, i la gestió del parc municipal d’habitatge públic”.

A més, l’organigrama preveu una tercera àrea de serveis centrals, jurídics i administratius. Els llocs de feina de nova creació fan referència a les capçalies d’aquestes àrees, a la creació d’expansions de perfils ja existents administratius, i nous perfils necessaris per a donar compliment als serveis: oficial d’oficis diversos i tècnic en gestió de Recursos Humans. Aquesta RLT i organigrama ha estat aprovada en mesa de negociació sindical sense cap vot en contra.

“Aquest és un procés històric, fruit de mesos de negociacions intenses amb el personal del Patronat i el serveis jurídics de l’Ajuntament per donar compliment a una obligació pendent. Ara ja disposam d’una estructura pensada, coherent, reforçada, i que contribueix a ordenar la feina, prioritzar els objectius i donar resposta real a la missió i visió del PMH-Riba: la rehabilitació de barris i gestió dels habitatges municipals”, ha explicat la presidenta.

A més, el Consell Rector ha aprovat avui la liquidació del pressupost de l’organisme referent a l’exercici 2020 i l’aprovació de l’inventari de béns immobles que gestiona el PMH-Riba, és a dir 403 habitatge, a més de l’inventari de mobiliari i equipament informàtic.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email