Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’obre la convocatòria pública per al bo escolar 2021/2022

Palma, 16 de juny de 2021.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió i la gerent del Patronat Municipal d’Escoletes Infantils, Francisca Niell, han presentat avui la convocatòria pública de subvencions del bo escolar per al curs 2021-2022 dotat amb 350 mil euros. “S’han revisat els criteris de puntuació en funció de la situació econòmica familiar, això permetrà accedir a una quantia mensual superior als anys anteriors. L’objectiu és distribuir la totalitat del pressupost i arribar a més famílies”, ha explicat el regidor.

El bo escolar

Es tracta de la convocatòria d’ajuts destinats a subvencionar les despeses d’ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d’educació infantil de Palma inscrits en el Registre Municipal d’Escoles d’Infants (RMEI). Els centres del RMEI són centres autoritzats per la Conselleria d’Educació i actualment hi formen part 24 centres. La convocatòria obre un termini per a la inscripció de noves entitats que compleixen el requisits.

Llorenç Carrió: “s’han revisat els criteris de puntuació en funció de la situació econòmica familiar i això permetrà accedir a una quantia mensual superior als anys anteriors”

Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament vol contribuir a facilitar l’escolarització dels infants en aquesta etapa de l’educació infantil, afavorir la conciliació familiar i donar suport a les famílies amb menys recursos econòmics. Les persones beneficiàries de la subvenció han d’estar empadronades al municipi de Palma.

L’import destinat a la convocatòria és de 350.000 € i amb l’objectiu que l’ajut arribi a més famílies s’han revisat i modificat les bases de la convocatòria.

L’àrea d’Educació ha revisat les bases de la convocatòria amb l’objectiu que es pugui donar una ajuda superior  a més famílies.

Novetats de la convocatòria 2021-2022

  • Ajuts per a tots els mesos que l’infant estigui escolaritzat. No es limita a 11 mesos com en les edicions anteriors.
  • No hi ha mínim de mesos d’escolarització de l’infant. Això facilita tenir ajut per als mesos d’estiu.
  • Gestió de la subvenció a través dels centres escolars. Les famílies han de presentar la sol·licitud al centre on escolaritzin l’infant que revisarà la documentació i els facilitarà la tramitació.
  • Subvenció compatible amb altres ajuts.
  • La convocatòria ofereix dos terminis de presentació de sol·licituds: setembre i maig.
  • S’ha revisat la puntuació per tal que més famílies puguin obtenir un ajut superior a altres convocatòries.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email