Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La regidoria de Cultura i Benestar social signa un acord de col·laboració amb l’associació LGTBI Ben Amics

Palma, 23 de juliol de 2021.- El coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, el director general de promoció i difusió cultural, Marcos Augusto, juntament amb la directora general d’arts visuals, Aina Bausà,  i la representant de l’associació LGTBI, Tatiana Casado de Staritzky, han signat avui un acord de col·laboració d’un any per tal de generar i acollir activitats i propostes culturals i artístiques de qualitat per arribar al major nombre de la ciutadania possible. Així, el Casal Solleric, que vol impulsar la creació i la promoció de les arts i el pensament contemporanis, enriquirà la seva oferta cultural i reforçarà la seva imatge de centre d’art.

“Aquest acord ens permetrà treballar des de l’art contemporani i cap a la ciutadania, continguts, vivències i reflexions entorn de la lluita LGTBI des de posicionaments impulsats pels mateixos protagonistes”, ha explicat la directora general d’Arts Visuals, Aina Bausà.

Aquest acord té per objectiu desenvolupar programes educatius i culturals des de l’art contemporani al voltant dels gèneres i temàtiques LGTBI 

Entre els objectius que destaca l’acord hi ha el de desenvolupar programes educatius i culturals des de l’art contemporani, al voltant dels gèneres i temàtiques LGTBi, l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, la formació, la divulgació i la investigació de l’art contemporani. Aquest acord no es vincula a cap partida pressupostària i es concretaran per a cada projecte concret.

Miquel Àngel Contreras: “la cultura és un element primordial per afavorir un canvi de mentalitat, amb projectes que parlin de qüestions necessàries com la lluita contra la LGTBIfobia

A més, en un termini de 30 dies es constituirà una comissió mixta formada per dos membres elegits per cada una de les institucions que s’ocuparà d’aprovar, prioritzar i avaluar les accions que es derivin del desenvolupament de l’acord de col·laboració. El coordinador general de cultura, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que “la cultura és un element primordial per afavorir un canvi de mentalitat, amb projectes que parlin de qüestions necessàries com la lluita contra la LGTBIfobia, per exemple. Dignificar la memòria del col·lectiu i de l’artivisme i projectar-la cap al futur”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email