Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obert el termini per sol·licitar ajudes per promoure la Memòria Històrica

Palma, 9 d’agost de 2021.- Fins al 26 d’agost es poden sol·licitar les ajudes per promoure la Memòria Històrica convocades per l’Àrea d’Educació i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, després de la seva publicació al BOIB. Es tracta d’una convocatòria per promoure la realització de publicacions, documentals i projectes escrits i audiovisuals centrats en l’estudi i la difusió de temàtiques relacionades amb la Memòria Històrica de Ciutat que està dotada amb 20.000 euros. “Conèixer la història de la nostra Ciutat és imprescindible per encarar amb garanties el present i sobretot el futur”, ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

És la primera vegada que l’Ajuntament llança aquest tipus d’ajudes a la investigació i difusió de la Memòria Històrica de Palma. La convocatòria va dirigida a treballs que demostrin un esforç o perspectiva a l’hora de recuperar part del passat més desconegut i poc treballat de la Ciutat: fets i persones destacades relacionades amb la història de la ciutat, moviments socials, minories, etc.

Es poden presentar a la convocatòria les publicacions i projectes que es desenvolupin entre el gener i l’octubre de 2021. L’import de la subvenció en cap cas no superarà el 80 per cent del pressupost presentat, amb un màxim de 3.000 euros. Pel que fa als treballs, seran subvencionables les obres editades per primera vegada, o bé reedicions de títols publicats anteriorment i es podrà subvencionar més d’un treball per sol·licitant. De cara a la puntuació es tendran en compte l’interès històric i la qualitat del projecte, la novetat i l’originalitat en el camp de la recerca i l’interès general de la proposta per a la ciutadania, entre d’altres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email