Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar Social ha concedit 260.000 euros de subvencions per a 20 projectes que desenvolupen entitats del tercer sector

Palma, 10 d’agost de 2021.-L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, liderada per Antoni Noguera, ha concedit subvencions a 20 entitats del tercer sector per un import de 260.000 euros.

Aquestes subvencions es destinen a entitats sense ànim de lucre que duen a terme programes prioritaris per a l’àrea i són una clara aposta de col·laboració amb el sector amb l’objectiu comú de treballar per la justícia social.

En aquest sentit, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social destaca l’èxit de participació. “Mantenim l’èxit de participació amb 29 projectes presentats  a unes subvencions que són una aposta clara de col·laboració entre el tercer sector i l’administració amb l’objectiu comú de treballar per la justícia social a Palma”, ha dit el regidor.

A la convocatòria d’enguany s’han concedit subvencions a 20 projectes dels 29 que s’han presentat. Els principals projectes als quals s’han concedit les subvencions són els següents:

  • Actuacions innovadores que facin referència a la cobertura de necessitats bàsiques (25.000 euros).
  • Actuacions que fomenten la incorporació social per a persones vulnerables (107.000 euros) per a 8 projectes.
  • Actuacions de prevenció social i intervenció comunitària als barris i treball en xarxa (60.000 euros ) per a 6 projectes
  • Actuacions per reforçar competències parentals de famílies en risc, escoles de pares (65.000 euros) per a 4 projectes.
  • Actuacions de promoció de persones amb diversitat funcional (10.000 euros)

La resta de projectes que han arribat a l’àrea no han pogut rebre ajudes per no haver arribat a la puntuació tècnica necessària, o bé per qüestions administratives.

Les entitats que s’han presentat enguany són les següents: Metges del Món, Jovent, Naüm, Fundació Reial Mallorca, Espiral, Projecte Jove, Càritas, Dentistas sobre ruedas, Fundació Deixalles, Fundació Sant Joan de Déu, DASYC, ASPROM, Col·legi Professional de Psicòlegs de les Illes Balears, Fundació Patronat Obrer, IRES, AVASO, Gao Calo, TArdor, Montision Solidària, Treball Solidari.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email