Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Participa a les Primàries de MÉS-Estimam Palma: el futur el tries tu

Palma, 23 de setembre de 2021.- El diumenge 24 d’octubre tendran lloc les Primàries per triar la candidatura que encapçalarà la llista de MÉS-Estimam Palma a les eleccions de 2023 (coincidiran amb les Primàries al Consell i al Parlament).

El procés ja està en marxa i et demanam, com a militant i simpatitzant, la teva participació. Perquè volem una ciutat més verda, més justa i més sobirana, i la volem fer des de la participació de la ciutadania, barri a barri i poble a poble. Perquè creim que Palma és important i que l’hem de construir entre totes i tots.

Pots participar a les Primàries de les següents maneres:

  • Implicant gent del teu entorn en el procés. Qualsevol persona que assumeixi els principis de MÉS-Estimam Palma, visqui a Palma, tengui més de 16 anys i no formi part de cap altra organització política, es pot inscriure per votar. Ho pot fer a: https://mespermallorca.cat/primaries2021/.  El període d’inscripció acaba el proper dijous 30 de setembre.
  • Votant tu mateix a les Primàries. Hi haurà dues modalitats de votació, en urna i telemàtica. Si ets militant i hi vols votar telemàticament, també t’hi hauràs d’inscriure a https://mespermallorca.cat/primaries2021/. El període d’inscripció acaba el proper dijous 30 de setembre.
  • Presentant la teva candidatura a encapçalar la llista. Haurà d’estar formada per dues persones i complir la norma de la paritat (una dona i un home o un home i una dona). Tots dos han de ser militants de MÉS-Estimam Palma o de Mallorca Nova, amb residència a Palma i amb una antiguitat de militància mínima de 6 mesos. A més, han de tenir l’aval de 20 militants (cada militant només pot avalar una candidatura). El termini per presentar les candidatures va del dilluns 4 d’octubre al diumenge 10 d’octubre. Aquí tens més informació: https://mespermallorca.cat/primaries2021/

La campanya de les Primàries tendrà lloc del 13 al 22 d’octubre i les votacions, tant en urna com telemàtiques, el diumenge 24 d’octubre.  Durant aquest procés hi haurà una Assemblea de presentació de les candidatures a la militància que es farà el dijous 14 d’octubre.

Des de la Coordinadora et convidam a participar activament en aquest procés per continuar contribuint a fer de MÉS-Estimam Palma l’eina necessària per a la transformació nacional, social i mediambiental de la nostra ciutat. Entre totes i tots ho farem possible. Recorda: el futur el tries tu.

#ElFuturElTriesTu


Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email