Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els veïnats de s’Escorxador no tenen bancs on seure

Palma, 30 de setembre 2024 – Els veïnats de s’Escorxador no tenen bancs on seure. El govern de Cort deixa sense llocs de descans i trobada als visitants d’aquest espai emblemàtic. Les obres de recondicionament de l’espai s’estan fent per fases zones i, tot i això, el govern del PP ha retirat els bancs de zones que encara no estan en obres des de fa setmanes. En aquest moments si alguna persona vol seure a S’Escorxador ho ha de fer a la terrassa d’algun bar , fet que els obliga a consumir.

 Neus Truyol, portaveu de MÉS per Palma, ha explicat que “fins fa poc, els visitants de la zona de S’Escorxador podien gaudir d’aquests moments asseguts als bancs que adornaven la placeta davant del cinema. Eren espais on amics, famílies i persones grans es reunien per compartir converses, descansar o simplement gaudir del seu entorn. Però ara, aquesta realitat ha canviat dràsticament”.

Una pèrdua inesperada i injustificada

Mentre el govern municipal del PP afirma treballar per millorar la ciutat, les seves accions demostren el contrari. Aquesta decisió aparentment menor té conseqüències profundes: es priva els veïns d’un espai on es construïa comunitat, on es gaudia del barri. Parlen de fer Palma més accessible, però amb aquestes accions, la fan menys habitable.

“Els veïnats no són prioritat?” Es demana Truyol

“És incomprensible que el govern del batle Martínez prengui decisions com aquesta, que demostren una falta total de consideració cap a les necessitats reals dels veïnats. Retirar els bancs d’un espai tan emblemàtic com S’Escorxador és una mostra clara de com poc prioritari és el benestar dels residents per al govern municipal. Mentre parlen d’inversions en infraestructures per a turistes, obliden les petites però importants necessitats diàries dels ciutadans”.

Promeses buides, realitats amargues

MÉS per Palma insta l’Ajuntament a rectificar aquesta decisió i restablir els bancs a S’Escorxador allà on no hi hagi obres, així com  escoltar més activament les necessitats dels veïnats abans de prendre decisions que afecten la seva qualitat de vida. “Parlen de proximitat amb els ciutadans, però amb accions com aquesta, només demostren distància i desconnexió. Prometen espais més vius, però el que estem veient és la destrucció d’aquests espais.”

“Els veïnats mereixen més” ha reivindicat Truyol “Els veïnats mereixen més,” ha afirmat Truyol, destacant que és inacceptable que el govern del PP retiri els bancs a S’Escorxador. Els veïnats mereixen més consideració, una millor planificació i un entorn que respongui a les seves necessitats diàries”, ha conclòs la potaveu de MÉS per Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email