Candidats i candidates

Neus Truyol Caimari

Del Puig de Sant Pere. Sociòloga. Actualment és regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma.

Miquel Àngel Contreras Ramis

Del barri de Bons Aires. Historiador de l’art. Actualment és coordinador de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma i coordinador de MÉS per Palma.

Kika Coll Borràs

Del barri de Canamunt. Restauradora de mobles. Actualment és directora insular de Patrimoni al Consell de Mallorca. Implicada en entitats de lleure i el moviment festiu de Palma.

Miquel Àngel Barceló Cortés

Del barri de Santa Pagesa. Actualment és coordinador del Districte Nord de l’Ajuntament de Palma. Implicat en el moviment veïnal.

Xisca Mir Socías

Del barri d’Arxiduc. Gèografa funcionària. Actualment és gerent del SITIBSA de la Conselleria de Medi Ambient i membre d’Orgull Llonguet.

David Pujol i Mulet

(Independent)
Del barri de Santa Pagesa. És docent de secundària. Activista anticapitalista i molt vinculat a l’esquerra alternativa de Palma.

Francisca Niell Llabrés

Del barri de Pere Garau. Historiadora i filòloga. Actualment és gerent del Patronat d’Escoletes de l’Ajuntament de Palma.

Chema Ferrer Cortada

Del barri de Camp d’en Serralta. Treballa al món de les telecomunicacions, implicat en el moviment escolta i la lluita LGTBI+.

Uta Maria Gritschke

Del barri d’Arxiduc. Nascuda a Alemanya i resident a Palma des de fa 15 anys, fa feina en l’àmbit de la conservació i l’educació ambiental.

Joan Font Rosillo

Del barri de Plaça de Toros. Enginyer informàtic. Membre de Mallorca Nova.

Belén Álvarez

(Independent)
Del barri de Canamunt. Presidenta de l’Associació de Veïnats i Veinades de Canamunt fins a març de 2023. Professora de Biologia i Geologia a l’IES SES Estacions. És membre de Feminisme a l’Escola i de l’Assemblea de Docents.

Marcos Augusto Lladó

Del barri de Gènova. Amb experiència en la gestió al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Palma. Implicat en el món cultural, especialment el de la literatura, i en la lluita LGTBI+.

Nati Solivellas Aguiló

Del barri d’Es Molinar. Psicòloga de la Unitat de Salut Mental d’Inca. Actualment du el Protocol Sanitari Integral d’Atenció a la persona Trans* de l’Hospital Universitari Son Espases. Activista dins l’àmbit sanitari pels drets LGTBI+ i de la lluita feminista.

Josep Manuel Gómez Gónzalez

Del barri d’Es Molinar. Escriptor i jurista, implicat en els moviments per l‘ecologisme i els drets humans.

Jero Palmer Victory

Del barri de La Vileta. Auxiliar de Clínica. Implicada en el moviment veïnal i pel medi ambient, i membre del Partido Socialista de Libre Federación (PSLF).

Antoni Villalonga Rotger

(Independent)
És vicepresident de l’Assocació d’Actors i Actrius de les Illes Balears i orientador en un centre educatiu d’Amadiba. Ha estat vinculat al món del voluntariat i a l’educació en el lleure, el GOB i l’Ass.de Veinats de Santa Pagesa, entre d’altres.

Aina Maria Picó Mestre

Del barri d’Eixample Nord. Mestra i psicòloga. Molt lligada al barri de Pere Garau participant en accions d'intervenció comunitària.

Biel González del Valle Forteza

Del barri de Cas Capiscol. Tecnic de teatre de l’Esadib. Implicat en el moviment veïnal. President de A.A.V.V.Tramuntana Cas Capiscol -Son Busquets. Vicepresident Federació d'associacions de Veinats de Palma.

Agustina Fernández Periago

De Son Sardina. Auxiliar d’infermeria. Implicada en l’associacionisme com AMIPA, FAPA , i ara a l'AV de Son Sardina.

Jaume Payeras Alzina

Del barri d’Arxiduc. Tècnic superior a una empresa pública. Col·labora amb el GOB en temes urbanístics.

Carme Verdaguer

(Independent)
És llicenciada en Belles Arts. Ha treballat en el món del disseny, l’audiovisual i la comunicació. Fundadora de Pep Lemon i activista veïnal. Actualment és responsable de comunicació de Rezero a Balears.

Antoni Lluís Trobat Alemany

Del barri de S'Escorxador-Camp Redó. Periodista. Activista internacionalista /Activista cultural.

Maria Barceló

(Independent)
És llibretera. Ha format part del món casteller de l’illa i presidenta durant un any i mig del Gremi de Llibreters de Mallorca. És feminista i ecologista.

Josep Benedicto Lacomba

Del barri de Cas Capiscol i Camp Redó. Sindicalista i activista pels drets socials.

Dolors Fortesa-Rei Borrelleres

Del barri de Ses Estacions. Històrica militant del partit, fundadora d'associació de pares i mares, reconeixement de la cultura xueta a la societat, activista de la cultura i la memòria històrica.

Antoni J. Verger Martínez

Del barri de Blanquerna. Treballador públic, implicat en el moviment estudiantil i a Joves per la Llengua. He fet feina sempre en favor de la mobilitat sostenible i la defensa de l'interès general. Històric militant de MÉS, ex-regidor i director general de Transport del Govern de les Illes Balears.

Maria Bonnín Cortés

Del barri de La Missió-Centre. Impulsora amb altres companyes de la primera lluita a Mallorca de cambreres de pisos d’hoteleria, sindicalista, i activista de l´Associació de Veïns del Puig de Sant Pere. Membre de l’Associació de Creients i Feministes, i activista feminista.

Margalida Capellà i Roig

Del d’Els Hostalets. Jurista i professora universitària. Investigadora. Activista pels drets humans i per la memòria democràtica. Impulsora de la Llei de Fosses.

Antoni Noguera i Ortega

Del barri de Pere Garau i veïnat del centre històric. Regidor de Cultura i Benestar Social, ha estat batle de Palma. Vinculat al moviment escolta i juvenil, educador social, activista del dret a l'habitatge i els drets socials.