Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

MÉS-Estimam Palma neix com una suma formada pels partits PSM-Entesa, IniciativaVerds, ERC i el PSLF i per nombroses persones independents del municipi de Palma, amb l’objectiu comú de fer feina per construir uns barris i pobles MÉS habitables, MÉS creatius, MÉS inclusius i MÉS democràtics. Ho fa partint des de la base, i inspirat pels valors de l’esquerra, el sobiranisme, l’ecologisme i el feminisme. Formam part del projecte més ampli de MÉS per Mallorca.

A més, treballam amb totes les associacions i col·lectius que ens fan arribar cada dia les seves propostes per construir una Palma millor.

Nosaltres creim que l’honestedat, la transparència i l’horitzontalitat són els fonaments de la democràcia. Consideram que la política ha d’estar basada en la lluita contra la corrupció i que hem de treballar a favor dels drets de la majoria. I ho volem fer des de la participació de tota la ciutadania. Pensam que els ajuntaments han de ser un espai on es facin polítiques de transformació social que millorin la vida de les persones, en representació d’elles i al seu costat.

Per això, apostam al cent per cent pel municipalisme. Pensam que les decisions s’han de prendre des de baix. Per això funcionam a través d’assemblees obertes i grups de treball on tots els militants i simpatitzants poden decidir les línies de feina i les propostes que cal impulsar des de les institucions. Volem recuperar la política com a eina de canvi social. I ho volem compartir i fer amb tu. Perquè entre totes i tots hem de construir la Palma que volem.