Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 200 persones participen a les trobades temàtiques de programa

Palma, 1 de febrer de 2019.- MÉS per Palma ha conclòs aquest dijous 31 de gener les vuit trobades temàtiques amb la ciutadania que, des del 22 de novembre de 2018, el partit ha realitzat amb al centre Flassaders per a elaborar el programa electoral 2019. Catalina Trobat, coordinadora de programa i número 4 de la formació a les properes eleccions municipals, entre d’altres candidats/es, han participat de la darrera d’aquestes trobades centrada, en aquest cas, en les propostes sobre participació, esports i joventut.

“Amb la trobada d’aquest dijous tancam els encontres temàtics amb la ciutadania que, des de MÉS per Palma, hem organitzat per tal de construir un programa electorat participat, que respongui a les necessitats dels i de les ciutadanes”, ha explicat Trobat. “Ara es continuarà amb les trobades amb les associacions de veïnats i veinades dels diferents barris i pobles de Palma per tal d’escoltar i recollir les seves propostes”, ha afegit la número 4.

Trobat ha explicat que s’han realitzat un total de 8 trobades on s’han tractat 14 eixos o temàtiques com: llengua, educació, LGTBI, feminismes, cultura, economia, serveis socials i comunitaris, ecologia, benestar animal, mobilitat, habitatge, drets humans, drets laborals, joventut, esports i participació. En total hi han  participat més de 200 persones que han realitzat un total de 300 propostes.

D’aquesta manera, MÉS per Palma comptarà amb un programa participat, centrat en els principals reptes de la ciutat: mobilitat sostenible, model turístic i habitatge.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email